Dyqantaxi
Albaelettrica    
Pajisje Elektrike, hidraulike, Industriale
Kontakte
Autostrada Tiranë-Durrës, Km 8
Gama e shumëllojshme e pajisjeve elektrike, teknikat e ndriçimit e deri tek ideimet dhe projektimet më të përparuara të kohës, janë elementët thelbësorë të aktivitetit tonë të suksesshëm dhe të bashkëpunimit më profesional me partnerët dhe klientët tanë kudo në botë.
 
 
Albaelettrica, është specializuar në tregtimin me shumicë e pakicë të materialeve elektrike, civile, industriale, si dhe projektimin dhe instalimin e tyre që prej vitit 1993. Kjo shoqëri është e para që ka sjellë në tregun shqiptar gamën dhe cilësinë e produkteve bashkëkohore të njohura në tregun Europian.
 
Me një staf me kualifikim të lartë dhe të gatshëm në çdo kohë për t'iu përgjigjur nevojave të klientëve tanë, individë apo biznese, kompania jonë krenohet me menaxhimin e nivelit më të lartë dhe me kujdesin deri në hollësitë më të vogla për përmbushjen e kërkesave të klientit; duke filluar që nga ideimi e konsulenca dhe deri tek projektimi e zbatimi duke ruajtur raportin më të mirë në treg midis cilësisë dhe çmimit.
 
Ambientet ku ne zhvillojmë aktivitetin tonë në Tiranë reflektojnë jo vetëm kujdesin tonë në përzgjedhjen e produkteve, por edhe në përzgjedhjen e partnerëve të cilët sigurojnë ekskluzivitetin e produkteve dhe shërbimeve tona në tregun shqiptar. Filialet e hapura në Vlorë dhe Prishtinë tregojnë më së miri se ne po rritemi me hapa të sigurt duke kryesuar tregun me shërbimet që ofrojmë.
 

 

SHËRBIMET TONA
 
Ne përpiqemi që të krijojmë një marrëdhënie të besueshme afatgjatë, me çdo klient

 

1.Materiale Elektrike

 

Portofoli ynë i plotë me të gjitha llojet e materialeve elektrike na bën shpërndarësin më të rëndësishëm të këtyre produkteve. Bashkëpunimi shumëvjeçar me firmat më në zë të prodhimit të tyre na ka dhënë mundësi të ofrojmë çmimet më konkurruese në tregun shqiptar. E gjithë kjo është arritur falë kërkesës tonë për cilësi në përzgjedhjen e produkteve si dhe konsulencës profesionale që ofrohet nga një ekip ekspertësh të kualifikuar. Me njohuri të shkëlqyer për materialet që ofron, të angazhuar në lidershipin e teknologjisë, me ekspertizë dhe histori të gjatë të inovacionit, Albaelettrica ofron koleksionin më të madh në industrinë e materialeve elektrike me performancë të lartë.

 

2.Zgjidhje për Ndriçimin

 

Ne sjellim artin e ndriçimit në jetën tuaj duke i dhënë dritës artificiale të gjitha cilësitë natyrale të dritëhijeve, nuancave dhe ngjyrimeve në një riprodhim ideal të ndriçimit natyror. Ofrojmë zgjidhje ndriçimi industrial dhe profesional për çdo lloj ambienti; shtëpi, rezidenca, hotele, ndërtesa banimi, bare, dyqane, parqe, lulishte, fasada, rrugë, pishina, shatërvane e deri tek kërkesa më specifike. Kushdo që do të eksperimentojë me dritën do të jetë i frymëzuar nga gama e gjerë e produkteve të markave më në zë në botë e ndërthurur me përkujdesjen tonë të plotë që nga ideimi e deri tek përfundimi i projektimit. Arkitektët dhe projektuesit tanë të ndriçimit janë të gatshëm në çdo kohë të realizojnë idetë më bashkëkohore të ndriçimit në investimet tuaja, cilado qofshin ato duke i veshur me emocionet pozitive që sjell drita.
 
 
3.Home Automation
 
Përfytyroni ndërsa kaloni portën e shtëpisë tuaj, dritat ndizen dhe ju urojnë mirëseardhjen në shtëpi. Sapo hyni brenda, dritat ndryshojnë për t'iu përshtatur humorit tuaj nëse jeni duke festuar me miqtë, keni një darkë romantike apo planifikoni një mbrëmje përpara televizorit me familjen. Kjo është Home Automation, e cila përmirëson jetën tuaj duke ju mbajtur të sigurtë, duke kursyer konsumin e energjisë dhe duke e kthyer shtëpinë tuaj në një lojë pas një dite të lodhshme pune. Për më tepër, nëpërmjet një kompjuteri apo aparati celular, ju mund të komandoni pajisjet e shtëpisë suaj edhe kur jeni larg saj. Përpos ambienteve të banimit, automatizimi sot ka marrë rëndësi edhe në ambiente e godina si shkolla, biznese, godina industriale, qendra tregtare, etj. Ne ofrojmë gjithçka për çdo standard dhe mënyrë jetese duke projektuar dhe realizuar gjithçka ju dëshironi falë një ekipi të specializuar i cili do t'ju udhëheqë në procesin e krijimit të Home Automation, duke e bërë ëndrrën tuaj realitet.
 
4.Network Solutions
 
Ne e bëjmë të thjeshtë për klientët tanë që të ndërtojnë dhe të menaxhojnë praninë e tyre në rrjet. Jemi përqëndruar në ndihmën që i japim bizneseve, eteve shtetërore apo publike, rrjeteve civile dhe industriale të përmbushin nevojat e tyre pë shpejtësinë dhe sigurinë e informacionit. Aftësia krijuese dhe puna e palodhur e punonjësve tanë u ka mundësuar klientëve që, nëpërmjet zgjidhjeve profesionale për rrjetet LAN, të përmirësojnë dhe të rrisin efikasitetin në bizneset e tyre. Materialet që ne ofrojmë si Fibra Optike, Kabllot LAN, Sistemet e Telefonisë, Panelet RACK, etj, ndihmojnë klientët tanë të ndërtojnë apo zgjerojnë aktivitetet e tyre duke përmirësuar cilësinë e komunikimit dhe përshpejtuar progresin.
 
5.Projektim Inxhinierik
 
Projektimi i specializuar ofrohet në shumë fusha të inxhinierisë elektrike që nga instalimet civile dhe industriale, deri tek impiantet speciale si mbrojtja kundër vjedhjes, kundër zjarrit, CCTV, TV-SAT, Videocitofoni, Home Automation, BMS, etj. Misioni ynë, si në të gjitha fushat e tjera që ne veprojmë, është të ofrojmë cilësinë më të mirë të shërbimeve profesionale për kientët tanë, në një mjedis të kënaqshëm për ta, duke patur qëllim kryesor standardet, cilësinë, buxhetin dhe zbatimin me përpikmëri të projekteve. Stafi ynë garanton përpikmëri dhe bashkëpunim të ngushtë me klientin në çdo hap të projektit dhe janë të kualifikuar për të kryer dizenjimin dhe instalimin e impianteve të ndryshme, që nga ato të thjeshtat e deri tek më të ndërlikuarat, në të gjitha nivelet e licensuara.
 
 
 
6.Vegla  Pune Profesionale
 
Kemi kënaqësinë t’ju informojmë që kompania jonë, e cila operon në tregun shqiptar prej më shumë se 20 vitesh, ofron tashmë për herë të parë për tregun vendas, marketimin e veglave të punës nga Milwaukee. Milwaukee, kompani Amerikane, prej 85 vitesh udhëheq industrinë e prodhimit të veglave profesionale të punës dhe aksesorëve. Me performance të lartë dhe jetëgjatësi, veglat e punës Milwaukee ofrojnë zgjidhje inovative për produktivitet sa më të lartë.
 
 
7.Sisteme Kondicionimi
 
Albaelettrica është e specializuar në fushën e ajrimit të kondicionuar. Kompania jonë ofron për tregun një gamë të gjerë produktesh për përdorim rezidencial, komercial dhe industrial të cilësisë më të lartë të kondicionimit si dhe një gamë të plotë të shërbimeve për këto pajisje. Albaelettrica është distributori zyrtar i vetëm i Mitsubishi Heavy Industries (kompani lider në tregun global) dhe Hokkaido për Shqipërinë. Ne ofrojmë produkte të cilësisë së lartë dhe të standardeve evropiane, me efikasitet të lartë të energjisë dhe ekologjike që plotësojnë nevojat e çdo konsumatori. Stafi i kualifikuar është gjatë gjithë kohës i përkushtuar dhe gjithmonë i gatshëm për të ofruar zgjidhjet e duhura tekniko-inxhinierike në përputhje të plotë me nevojat dhe preferencat e konsumatorëve, në raportin më të mirë të cilësisë mbi çmimin. Parimet tona të biznesit që na bëjnë të rritemi çdo ditë më shumë janë cilësia e punës dhe kujdesi ndaj klientit.
 
 

 
 
 
 
 
 
DISA NGA PROJEKTET TONA

RRAPUNI HYDRO POWER PLANT

RAIFFEISEN BANK KOSOVA

ROLLING HILLS

LENGARICA HYDRO POWER PLANT

MILLENNIUM BUSINESS CENTER

OST PROJECT

TËRNOVA HYDRO POWER PLANT

   

 

 

PARTNERET

Burimi i rritjes së qëndrueshme!

Partneritetet strategjike ndërkombëtare i kanë dhënë kompanisë tonë mundësinë për tu zhvilluar më tej. Përveç rritjes së bazës tonë të klientëve, partneritetet ndërkombëtare kanë ndikuar që kompania jonë të ketë qasje në produkte e shërbime të reja, duke udhëhequr tregun e brendshëm dhe numrin e klientëve tanë të përhershëm.

 

 

NA KONTAKTONI

 

Zyrat Qëndrore

 

Autostrada Tiranë - Durrës, Km 8-të, Tiranë Tel: +355 4 240 6633 
Fax: +355 4 240 6634
 

Shop Tirana

 

Rruga Myslym Shyri, Kulla III, Tiranë Tel: +355 4 223 2721 
Fax: +355 4 223 2722
 

Vlorë

 

Lagjia 28 Nëntori, Pall. Deneko, Vlorë Tel: +355 33 40 2307 
Fax: +355 33 40 2307
 

Kosovë

 

Autostrada Prishtinë - Mitrovicë, Km 3-të, Shkabaj, 
Prishtinë, Kosovë Tel: +381 287 53056
 
Shop 2 Tirana
Blv. Zhan D'Ark, pranë Ministrisë së Jashtme, Tiranë Tel: +355 4 237 1961 
Fax: +355 4 237 1961

Forme kontakti

       
Copyright © 2006 - ikub.al shpk, All Rights Reserved