ikubINFO sh.p.k    
Rr. "Abdyl Frashëri", EGT Tower, Kati 2
ikubINFO eshte kompania me e madhe shqiptare ne fushen e zhvillimeve software duke ofruar shebimet e saj ne sektorin publik, bankar, financiar, telekomunikacion dhe energjitik. Me nje staf me mbi 50 zhvillues dhe eksperte te fushave te ndryshme, ikubINFO eshte Microsoft dhe Oracle Gold Partner.

.Kategori Biznesi


Copyright © 2006 - ikub.al shpk, All Rights Reserved