ikubINFO
map icon

map icon Kerkimi i Avancuar
Studio Ligjore TIVARI Attorneys at Law   
Sherbime Ligjore

4.075
LEXIME
0
KOMENTE
0
OFERTA

Lagja Nr.2, Rruga “Sulejman Kadiu”, Durres
Durrës
+355 52227085
+355684055889
+355 52227085
- Trego te zmadhuar ne harte

Studio ligjore TIVARI ka për qëllim të saj të ofrojë shërbime ligjore, përfaqësim në juridiksione kombëtare dhe ndërkombëtare të të gjitha niveleve, konsulencë fiskale dhe finaciare, nëpërmjet një përkushtimi maksimal dhe profesional.


Studio e  Avokatisë TIVARI ka për qëllim të saj të ofrojë shërbime ligjore, përfaqësim në juridiksione kombëtare dhe ndërkombëtare të të gjitha niveleve, konsulencë fiskale dhe finaciare, nëpërmjet një përkushtimi maksimal dhe profesional.

Objektivi i studios ligjore TIVARI është të bëhet një pikë referimi për klientët, të cilët kërkojnë në çdo moment asistencë ligjore profesionale, zgjidhje të problemeve nga më komplekset dhe parandalimin e tyre kur është e mundur.

Në punën tonë, ne udhëhiqemi nga fryma e mirëkuptimit dhe bashkëpunimit të ngushtë profesional, duke u krijuar në këtë mënyrë klientëve një ambient, që ofron seriozitet dhe siguri.

 

Partnerët dhe bashkëpunëtorët kanë si praktikë të punuarit në skuadër, duke bërë kështu, që investimi intelektual në zgjidhjen e çështjeve dhe realizimin e objektivave të përcaktuara të jetë më i madh dhe natyrshëm më cilësor.Informacion per mbi 45.000 biznese ne Shqiperi.  Shkarko My ikub - aplikacioni qe i duhet cdo Shqiptari.

Sponsored
Ikub.al
Na ndiqni

Shfleto artikuj te tjere per: AVOKAT PERKTHIME STUDIO LIGJORE
Postuar nga: StudioLigjore
ikub #:
1201170006