Revista MADAME MAPO    
Blvd. “Gjergj Fishta”, Nd. 70, H.1
E përmuajshme, kulturore, sociale, mode dhe stil të jetuari, drejtuar kryesisht femrave, me 100 faqe me ngjyra. Është ndër revistat më të shitura në tregun e revistave. “Në një mënyrë apo një tjetër, femrat e marrin gjithmonë atë që duan”.


Kategori Biznesi


Copyright © 2006 - ikub.al shpk, All Rights Reserved