Teleperformance Albania    
Rruga e Kavajes, godina polifunksionale (ish-Kinema Millenium) Tiranë, Albania.
Teleperformance Albania, pjesë e Teleperformance Group, lider në fushën e Sherbimit ndaj Klientit ofron shërbime të një standarti të lartë për kompanitë e-commerce më të mëdha në botë. E pranishme në Shqipëri prej vitit 2008 me 3 selitë e saj, 2 në Tiranë dhe 1 në Durrës. Vlerësuar me cmime prestigjoze ku cilesohen 2 më të rëndësishmit: Best Employer nga Aon Hewitt dhe Best Place to Work nga firma botërore e kërkimit BPTW dhe Best Companies Group USA.

.Kategori Biznesi


Copyright © 2006 - ikub.al shpk, All Rights Reserved