Dyqantaxi
Pirraci
Megatek    
Qendra Tregtare
Kontakte
Autostrada Tiranë – Durrës, Km 7
Megatek SA është hipermarketi më i madh “Bëje Vetë” në Shqipëri që ofron shitje me shumicë dhe pakicë në Shqipëri dhe rajon

Forme kontakti


Copyright © 2006 - ikub.al shpk, All Rights Reserved