Dyqantaxi
Life shpk    
Telekomunikim
Kontakte
Rr. "Barrikadave", Pll. Galeria e Tiranes nr.6
Società leader nel settore dell'editoria professionale specializzata nella pubblicazione, vendita e distribuzione, per corrispondenza o per mezzo di canali telefonici o digitali di prodotti in abbonamento come libri, riviste e corsi di formazione in ambito medico-scientifico e giuridico.
“LIFE” është libraria e parë dedikuar profileve mjekësore, e cila sjell për studentët dhe profesionistët e shëndetësisë në vend botimet më të fundit dhe titujt më të njohur të dalë në qarkullim në vitet e fundit.
 

Forme kontakti

       
Copyright © 2006 - ikub.al shpk, All Rights Reserved