Dyqantaxi
BARBERS - PRO    
Kozmetike
Kontakte
Rr. Petro Nini Luarasi, Godina 18(Pranë Shkollës së Baletit)
Stylista Professional Produkte profesionale per parukiere dhe stiliste. Zgjedhja e pare per ju, jemi ne. Ju mirepresim!

Vend-takimi ideal per profesionistet ne fushen e kujdesit ndaj flokeve dhe Kozmetikes me produktet dhe pajisjet origjinale dhe ekskluzive.

 

Forme kontakti

       
Copyright © 2006 - ikub.al shpk, All Rights Reserved