Auto Metaj    
Fier
Shitje dhe blerje nga markat me te ndryshme dhe me me cilesi dhe cmimet me konkuruese ne treg. Me 3 pika Shitjesh ne te gjithe Shqiperin. Ne Fier-Lagjia Sheq i Madh--Rruga Shen Leonardo Murialdo Ne Tiran-Misto Mame ne Kombinat Ne Durres-Te Mbukalimi Shkozetit


Kategori Biznesi


Copyright © 2006 - ikub.al shpk, All Rights Reserved