Alkos Group    
Rr. Serave, Picar, Vorë
Sot per sot, eshte nje nga Kompanite Lider ne Tregun Shqiptar, si ne cilesine e sherbimit ashtu edhe ne mundesine qe u jep gjithesecilit te jete pjese e ketij grupi, per te punuar ne nje kompani me standard europiane e perendimore.

Alkos Group eshte nje Grup kompanish ne fushen e kozmetikes, kujdesit ndaj vetes, konsumit shtepiak dhe artikujve te perditshem, parafarmaceutike etj.

Se fundmi, ka hapur edhe WELL (Beauty & Care) ne formatin e Drugstore, i pari ne llojin e tij ne Shqiperi. Zyrat Qendrore i ka ne Vore dhe e aktivitetin e saj e ka te shtrire ne te gjithe Shqiperine.

Sot per sot, eshte nje nga Kompanite Lider ne Tregun Shqiptar, si ne cilesine e sherbimit ashtu edhe ne mundesine qe u jep gjithesecilit te jete pjese e ketij grupi, per te punuar ne nje kompani me standard europiane e perendimore. Alkos Group mban te drejten eksluzive te tregetimit te markave me te njohura nderkombetare, nder te cilat mund te rendis: L’OREAL, GOSH COPENHAGEN COSMETIC, MAYBELLINE, NESTI DANTE, etj, etj.Të Ngjashme
Kategori Biznesi


Copyright © 2006 - ikub.al shpk, All Rights Reserved