NRG Motors - Automjete ne Shitje dhe Qera Durres    
Rruga Bajram Tusha l14, prane mbikalimit te Shkozetit, Durrës 2001
NRG Motors, makina me qera durres, makina ne shitje durres, automjete ne shitje durres, car rental durres.
NRG Motors është një agjensi qe operon ne tregun e shitjes se automjeteve dhe makinave me qera në Durrës, Shqipëri. Prej vitesh në këtë treg, NRG Motors ofron standardet më të larta të shërbimit me çmimet më të ulëta.
 
Makinat në shitje vijnë kryesisht nga Zvicra dhe Gjermania, te zhdoganuara dhe të gjitha në gjendje perfekte.


Kategori Biznesi


Copyright © 2006 - ikub.al shpk, All Rights Reserved