Dyqantaxi
Spitali Amerikan    
Klinika Mjekesore
Kontakte
Rr. "Lord Bajron", pranë SUT, Laprakë
/ Rr. e "Dibrës"
Struktura më e madhe spitalore private në vend. I pranishëm në Tiranë, Fier, Durrës e Prishtinë. Me 26 departamente, 180 shtretër, 14 salla operacioni, 900 punonjës dhe i shtrirë në 20 000m2, Spitali është i vetmi spital privat me 24 orë shërbim Urgjence dhe qendra të specializuara për shëndetin.

Forme kontakti

       
Copyright © 2006 - ikub.al shpk, All Rights Reserved