Butik Alviero
Klinika Radovani    
Rr."Hoxha Tahsim" Pall.60/2 Tirane
Klinika jone eshte e para klinike qe ka trajtuar profesonalisht aparatet e degjimit ne Shqiperi. Qe nga krijimi saj me 1998, ajo ka ardhur duke e rritur vazhdimisht cilesine e sherbimit, duke fituar besimin e mijera pacienteve.
Klinika Radovani është e para klinikë që është hapur në Shqipëri për riaftësimin e dëgjimit. Në vitin 1998, kur filluam këtë veprimtari,aparatet e dëgjimit pothuajse nuk njiheshin, por sot mund të themi që njerëzit janë të ndërgjegjshëm për ekzistencën e tyre edhe pse mbetet akoma shumë punë për të bërë në lidhje me ligjëshmërinë e pajisjes me aparat si dhe kompleksitetit që shoqëron vendosjen e tyre.
 
Gjatë viteve, jemi përpjekur të jemi gjithnjë bashkëkohorë, duke ofruar majat e teknologjisë së aparateve të dëgjimit. Duke u bazuar në rezultatet dhe impenjimin tonë, kompania e mirënjohur Siemens-Sivantos na ka besuar përfaqësimin e saj në mënyrë eskluzive për Shqipërinë që nga viti 2007.
 
Fatkeqësisht, shitja e aparaturave të dëgjimit në përgjithësi ka marrë trajtën e një bisnesi të zakonshëm, duke nënvleftësuar totalisht profesionalizmin që duhet për vendosjen dhe programimin e tyre. Aparatet shiten në dyqane të zakonshme, nëpër farmaci e deri trotuareve. Qëllimi i këtij informacioni është pikërisht përpjekja për të minimizuar sa më shumë këtë mungesë profesionalizmi.
Klinika jonë është shumë e interesuar në bashkëpunimin me mjekët ORL, duke i konsideruar ata si partnerët më natyralë për përmirësimin e situatës. Ne kemi qenë sistematikisht në kërkim të bashkëpunëtorëve që janë të interesuar të trajtojnë aparatet e dëgjimit Siemens-Sivantos.
 
Klinika ofron konsulta për sëmundjet e veshit, hundës e grykës nga Prof.Dr. Pjerin Radovani, dhe  sipas rastit  ndërhyrje kirurgjikale të kësaj fushe.
 
 
 
 
APARATET E DEGJIMIT
Aparate Mbrapa Veshit
1- PURE  
2- ACE  
3- MOTION
4- NITRO
5-ORION 2,  SIRION 2,  INTUIS 2,  LOTUS
 
Aparate Brenda Veshit
Aparatet brenda veshit quhen ndryshe edhe aparate te personalizuar, pasi ato behen me porosi sipas mases se veshit te perdoruesit qe merret ne klinike dhe dergohet tek prodhuesi. Ne varesi te opsioneve te kerkuara, grades se renies se degjimit sidhe stilit te jetes se perdoruesit ata ndahen ne aparate ne vesh (ITE), aparate ne kanal te veshit (ITC) sidhe aparate komplet ne kanal te veshit (CIC). 
 
Telekomanda Aparatesh
1- EASY  TEK
2- EASY  TEK  APP
3- EASY  POCKET
 
App per Telefon Celular
 
Ushqyes per Aparatet
eCHARGER, nje lehtesi e pakrahesueshme per aparatet e degjimit; bateri te rikarikueshme.
 
Bateri Siemens
Ne kliniken tone do te gjeni ne cdo kohe bateri per cdo lloj aparati.
 

 

 Kategori Biznesi


Copyright © 2006 - ikub.al shpk, All Rights Reserved