FMT GROUP    
Autostrada Tiranë-Durrës, km.2, Mëzez-Kashar (ngjitur me BMW)
Detyrimi dhe kënaqësia jonë është t'ju ofrojmë sipas kërkesave tuaja pajisjet e teknologjisë më të lartë bashkëkohore të prodhimit dhe stabilizimit të energjisë elektrike.

Detyrimi dhe kënaqësia jonë është t'ju ofrojmë sipas kërkesave tuaja pajisjet e teknologjisë më të lartë bashkëkohore të prodhimit dhe stabilizimit të energjisë elektrike. Ne zotërojmë kapacitetin dhe eksperiencën e duhur për t'ju mbështetur në këto produkte:

Moto-Gjenerator
Stabilizatore Tensioni
Ups Inverter
Transformator Tensioni
Zgjedhje per projekte te vecanta
Led Diod
Solar Energy
Materiale Elektrike dhe Elektronike

 Kategori Biznesi


Copyright © 2006 - ikub.al shpk, All Rights Reserved