Veneto Banka    
Blvd. "Dëshmorët e Kombit",Kullat Binjake
Aktivitet Financiar. Banke e orientuar drejt zhvillimit te biznesit, ofron: Llogari rrjedhese, depozita me afat, shkembime valutore, transferta parash, garanci bankare, financime, kredi te ndryshme si dhe te gjitha sherbimet baze bankare.


Kategori Biznesi


Copyright © 2006 - ikub.al shpk, All Rights Reserved