Pirraci
Pirraci
SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA    
Kompani Sigurimi
Kontakte
Blvd. "Zogu i I" , Nr. 1
Është kompania më e madhe e sigurimeve në vend, lider i tregut shqiptar. Me shtrirje të gjerë edhe në Kosovë dhe Maqedoni dhe pejsë e një prej grupeve më të fuqishme austriake UNIQA Insurance Group, SIGAL UNIQA ofron mbi 40 produkte sigurimi për jetën, shëndetin, pasurinë dhe automjetin. SIGAL UNIQ

Forme kontakti

       
Copyright © 2006 - ikub.al shpk, All Rights Reserved