UBA - Agjencia Bulevard    
Blvd. “Dëshmorët e Kombit”, Nr. 8
Banka e Bashkuar e Shqiperise Ofron sherbime te shpejta, si transferta brenda dhe jashte vendit, kredi konsumatore dhe per biznes, llogari rrjedhese dhe depozita me afat me norma konkuruese, leter kredi dhe leter garanci, kembim valutor, etj.


Kategori Biznesi


Copyright © 2006 - ikub.al shpk, All Rights Reserved