Intesa Sanpaolo Bank Albania    
Rr. “Ismail Qemali”, No. 27, P.O. Box. 8319
Intesa Sanpaolo Bank Albania ofron nje game te kompletuar produktesh dhe sherbimesh bankare qe perputhen me se miri me nevojat tuaja si individ apo si kompani. Intesa Sanpaolo Bank ka nje rrjet me mbi 34 dege dhe agjenci ne Shqiperi dhe 4 ne Greqi.


Kategori Biznesi


Copyright © 2006 - ikub.al shpk, All Rights Reserved