Raiffeisen
map icon

map icon Kerkimi i Avancuar
AUTOSHKOLLA CLASS   
Autoshkolla

12.592
LEXIME
0
KOMENTE
0
OFERTA

Rr. "Vaso Pasha", Nr.2 Kati II prane Kinema Agimi
Tiranë
+35542270953
+355672692066
+355692054313
- Trego te zmadhuar ne harte

Autoshkolla ”CLASS” ofron përgatitjen teorike dhe praktike për të gjitha kategoritë e lejeve të drejtimit: “A”, “B” , “C”, “CE”, “D”dhe “DE”. Përgatitjen e kandidateve për Patentat profesionale ÇAP. Ambjenti i autoshkolles, ndodhet në qendër (tek blloku) është komod dhe me paisje bashkëkohore.


 
Rruga drejt patentës ka vetëm një drejtim të detyruar: “AUTOSHKOLLA CLASS”
 

 
Jeni duke menduar të merrni lejen e drejtimit, por jeni të pavendosur se ku do të ndiqni kursin e përgatitjes teorike dhe praktike?! Rruga drejt patentës, ka vetëm një drejtim të detyruar: “AUTOSHKOLLA CLASS”.
 
 
Synimi kryesor i punës tonë që nga fillimi e në vazhdim ka qenë dhe është:  

Formimi i edukatës rrugore tek drejtuesit e rinj. Përgatitja cilësore e kandidatëve të sigurtë, të përgjegjshem dhe të disiplinuar, në perdorimin e rruges dhe  drejtimimin e mjetit. Punën tonë në funksion të një shërbimi cilësor e kemi bazuar në këto tre kollona:

          -SERIOZITET
          -PROFESIONALIZEM
          -KORREKTESI

 


 

Ja 10 arsyet pse duhet te zgjidhni autoshkollën “CLASS”: 

 

1. Ambjenti i autoshkolles është tepër komod dhe modern. Klasa është e kompletuar me të gjitha mjetet didaktike që duhen në procesin mësimor  dhe paisjet kompjuterike për testet e të gjitha kategorive të Lejeve të Drejtimit.  Inxhinjeri i Teorisë ka një eksperiencë 40 vjecare në këtë fushë.

 

 

 

2. Tek ne do te gjeni stafin e kualifikuar dhe profesional me eksperiencë të gjatë, e mbi te gjitha Instruktoret e Praktikës të qetë, të duruar e të komunikueshëm me kursantët.

 

 

 

3. Disponibiliteti i përhershëm i stafit tonë në funksion të kërkesave dhe nevojave të kandidatëve. Jemi në shërbimimin tuaj me dy orare në ditë për zhvillimin e mësimit të teorisë dhe të testeve. Jemi në dispozicionin tuaj gjatë gjithë ditës për zhvillimin e seancave të praktikës. Orarin e praktikës e vendosni ju sipas preferences.

 

 

 

4. Vendndodhja e autoshkollës është në zemër të kryeqytetit dhe lehtësisht e arritshme nga të gjitha zonat. Ndodhemi pranë kinema “AGIMI”-t, rruga: “Vaso Pasha”Nr. 2, kati i dytë(ne bllok). 

 

 

 

5. Automjetet janë të reja dhe shumë komode për zhvillimin e seancave të praktikës, për të gjitha kategoritë e lejeve te drejtimit.
 
 
 
 
               
 
 
6. AUTOSHKOLLA “CLASS” ofron kurset e përgatitjes teorike dhe praktike për të gjitha kategoritë e lejeve të drejtimit si: AM,  A1, A2, B, BE, C, CE, D.
 

 

 

7. AUTOSHKOLLA “CLASS” ofron kurset e përgatitjes teorike dhe praktike  për Çertifikatën e Aftësimit Profesional (ÇAP), kjo vetëm  për kandidatët të cilët zotërojnë kategoritë C, CE, D.

 

 

 

8. Kandidatëve ju ofrojmë mundësinë e pjesëmarrjes në një seancë teorie ose praktike pa qenë të detyruar të paguajnë dhe më pas të marrin vendimin e vazhdimit të kursit.

 

9. Cmimi i favorshëm, i personalizuar dhe i llogaritur në bazë të  seancave të praktikës.

 

10. Lehtësi në mënyrën e pagesës, e ndarë kjo në tre keste.

 


 
Kontakte
 
Adresa: Rr. "Vaso Pasha", Nr.2, Kati II (tek Blloku, prane Kinema Agimi)
Cel: +355 69 20 54 313 /  +355672692066 / Tel: 04 22 70 953
 Informacion per mbi 45.000 biznese ne Shqiperi.  Shkarko My ikub - aplikacioni qe i duhet cdo Shqiptari.

Sponsored
Na ndiqni

Shfleto artikuj te tjere per: AUTOSHKOLLE ÇAP LEJE DREJTIMI PATENTE PERGATITJE PRAKTIKE
Postuar nga: Mirnela
ikub #:
805246071