ALPHA BANK    
Rr. e "Kavajës", G-KAM Business Center, Kati 1
Alpha Bank Albania ofron shërbim cilësor në më shumë se 250 mijë klientë nëpërmjet 36 degëve dhe kanaleve alternative si ATM, POS, Web dhe Mobile Banking.


Kategori Biznesi


Copyright © 2006 - ikub.al shpk, All Rights Reserved