TIRANA BANK    
Blvd. "Zogu I" Nr. 55/1
Tirana Bank është banka e parë me kapital tërësisht privat në Shqipëri. Ajo u themelua me 1996 dhe gjatë kësaj periudhe ka patur një zhvillim të madh, duke shtrirë degët e saj në të gjithë Shqipërinë. Sot, pas 14 vjetësh në tregun shqiptar, ajo është konsoliduar në treg, duke ofruar një gamë të gjer


Kategori Biznesi


Copyright © 2006 - ikub.al shpk, All Rights Reserved