Banka Kombetare Tregtare    
Blvd "Zhan D'Ark"Nr. 26, Tiranë, Shqipëri
BKT u shërben klientëve të saj nëpërmjet rrjetit të saj prej 94 degë, nga të cilat 67 janë të vendosura në Shqipëri dhe 27 në Kosovë.
MISIONI
 
Misioni i BKT-së është t’u sigurojë njerëzve qetësi, lehtësi dhe mundësi në sektorin bankar.
                                                                           
VIZIONI
 
E dimë se çfarë kërkoni dhe bëjmë çmos që ju ta keni. Kjo thjesht na bën bankën e parë dhe më të mirën.
 
VLERAT
 
Ndershmëri
Drejtësi 
Njerëzit të parët
Konfidencialitet 
Transparencë                                            
Përgjegjshmëri  
 
PRINCIPET E PUNËS
 
Punë në grup      
Përgjegjësi
Cilësi
Efikasitet
Komunikim i hapur
Vëmendje tek klienti
 


Kategori Biznesi


Copyright © 2006 - ikub.al shpk, All Rights Reserved