International Commercial Bank    
Rruga “Murat Toptani”, Eurocol Center
Rendesi kane vlerat! ICB Albania ju ofron zgjidhje financiare dhe ka krijuar/dizenjuar një spektër produktesh dhe shërbimesh për të qënë sa më pranë nevojat të veçanta të segmenteve të ndryshme të shoqërise. Ne gjithnjë përpiqemi të kujdesemi për nevojat financiare të klientëve tanë.


Kategori Biznesi


Copyright © 2006 - ikub.al shpk, All Rights Reserved