map icon

map icon Kerkimi i Avancuar


Kodi NACE


Canadian Institute of Technology is committed to prepare its graduates who are able to develop values, skills and knowledge that they need to shape their lives, careers, and societies. To accomplish this, Canadian Institute of Technology will offer high-quality undergraduate, graduate programs.
Rr. "Andon Zako Cajupi" (near Wilson Square)
+355 42 229778
info@cit.edu.al
www.cit.edu.al

Shkolla ka nisur veprimtarinë e saj në shtator 2006. Mjediset në të cilat punojme jane të ngrohta dhe miqësore për nxënësit dhe mësuesit. Shkolla ka nje staf pedagogjik te kualifikuar. Nxenesit tane kane te sigurt suksesin ne shkolle sot dhe ne jete neser. Jemi te vecante dhe mbartim vlera.
Rr. "Dëshmorët e Fekenit" 66/1
+355 6820 13381
albanetshkolla@gmail.com, shkollaalbanet_tirane@yahoo.com
www.albanet.edu.al

Me nje eksperience 20 vjecare ne fushen e konsulences per edukim ofron per ju: kampe verore, shkolla te mesme, kolegje, unioversitete, studime pas-universitare ne vendet e Europes, USA, Canada etj. Britanika si pjese e Integral hap dyert per ata qe interesohen te mesojne gjuhe te huaja.
Rr. Abdyl Frashëri, P.11, Shk. 5, Kati 2
35542252065
info@integral.al
www.integral.al / www.britanika.al

Ju mjafton te hidhni nje veshtrim per te dalluar vlerat e mjedisit te kopshtit Marlente. Pergatitjen e femijeve sipas pervojave te fituara ne Itali, Gjermani, Argjentine etj, do t'ju pohojne shkollat ku femijet e kopshtit Marlente shkelqejne ne mesime.
Rr. e "Elbasanit", P. Filipeu, pranë "Lion Park"
355692077779

Me veprimtaritë mësimore sipas kurrikulave për fëmijët 3-6 vjeç, aktivitetet argëtuese, ushqimin cilësor dhe ambientin mikpritës, ne ofrojmë për fëmijët tuaj: Hapin e parë për një të ardhme të...
Rr. "Petro N. Luarasi", 100 m mbi shk. e Baletit
+355 4 2363504
luletejetes@yahoo.com
www.kopshtiluletejetes.al

Shkolle 9-vjecare jo publike e licensuar nga MASH me 10/08/1999. Me nje eksperience 15-vjecare dhe me nje staf te kualifikuar "Dituria" ofron cilesi dhe siguri ne arsimin e femijeve tuaj.
Rr. "Tre Vellezërit Kondi", pranë Vilave Gjermane
355698332239
arbendituria@yahoo.com

AKADEMIA E RENDIT - Adresa: Rr. e "Elbasanit"

Shkolla private "NOBEL" - Adresa: Rruga dytësore, Autostrada TR-DR, km 1

Instituti "Harry Fultz" - Adresa: Rr. "Mine Peza"

IRENA - Adresa: Rruga "George W. Bush", Pll. Albsig, Kati 1

Qendra e Gjuheve te Huaja Living Center - Adresa: Rruga Artan Lenj Ish Fusha e Aviacionit

RREZE DRITE - Adresa: Rruga “Hermann Gmeiner”, pranë fshatit “SOS”,Sauk

Qendra e gjuheve te huaja "UNIVERSI" - Adresa: Rr. "Ismail Qemali", prane piceri "Era"

FAKULTETI EKONOMIK - Adresa: Rr. e "Elbasanit"

KOLEGJI "MEHMET AKIF" - Adresa: Rr. e "Kavajës", Kryqëzimi i 21- Dhjetorit

FAIK KONICA - Adresa: Rr."Myslym Shyri",(20 metra para karburantit Alpet )

QEMAL STAFA - Adresa: Rr. e "Durrësit"

Abraham Lincoln - Adresa: Lincoln Center 1 (Pazari i Ri)

VELLEZERIT KAJTAZI - Adresa: Vaqarr

Shkolla 9 vjecare Marie Kaculini - Adresa: L.12 rruga Mujo Ulqinaku

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10Reklame


Reklame
Abissnet


Reklame
DGA_BigBrother9