Raiffeisen
map icon

map icon Kerkimi i Avancuar


Kodi NACE


Ju mjafton te hidhni nje veshtrim per te dalluar vlerat e mjedisit te kopshtit Marlente. Pergatitjen e femijeve sipas pervojave te fituara ne Itali, Gjermani, Argjentine etj, do t'ju pohojne shkollat ku femijet e kopshtit Marlente shkelqejne ne mesime.
Rr. e "Elbasanit", P. Filipeu, pranë "Lion Park"
355692077779

Me veprimtaritë mësimore sipas kurrikulave për fëmijët 3-6 vjeç, aktivitetet argëtuese, ushqimin cilësor dhe ambientin mikpritës, ne ofrojmë për fëmijët tuaj: Hapin e parë për një të ardhme të...
Rr. "Petro N. Luarasi", 100 m mbi shk. e Baletit
+355 4 2363504
luletejetes@yahoo.com
www.kopshtiluletejetes.al

AKADEMIA E RENDIT - Adresa: Rr. e "Elbasanit"

FAKULTETI EKONOMIK - Adresa: Rr. e "Elbasanit"

Abraham Lincoln - Adresa: Lincoln Center 1 (Pazari i Ri)

Universiteti "Aldent" - Adresa: Rr. e "Dibrës", Vila 235

ISSETI - Adresa: Rr. "George W. Bush",(Përballë Parlamentit), Kulla II, Kati II

Shkolla "Njuton" - Adresa: Rr. "Pjetër Budi"

Qendra Daut Boriçi Shkodër - Adresa: Shkoder

KOPSHTI & ÇERDHJA TWEETY - Adresa: Rr. “Myslym Shyri”, Vila 12 (mbrapa Gjykates se Tiranes)

AKADEMIA USHTARAKE - Adresa: Rr. e "Dibrës"

PRINCI I LUMTUR - Adresa: Rr. "Sadik Petrela", tek Brryli

INXHINIERIA E NDERTIMIT - Adresa: Rr. "Muhamet Gjollesha"

GJEOLOGJI - MINIERAT - Adresa: Tiranë

SHKOLLA E INFERMIERISE - Adresa: Tiranë

1 2 3

Digitalb


UnionBank