map icon

map icon Kerkimi i Avancuar

Tema (Kopshte.)
Nuk ka nen-kategori

Kodi NACE


Me veprimtaritë mësimore sipas kurrikulave për fëmijët 3-6 vjeç, aktivitetet argëtuese, ushqimin cilësor dhe ambientin mikpritës, ne ofrojmë për fëmijët tuaj: Hapin e parë për një të ardhme të...
Rr. "Petro N. Luarasi", 100 m mbi shk. e Baletit
+355 4 2363504
luletejetes@yahoo.com
www.kopshtiluletejetes.al

SARITO - Adresa: Rr. "Graoz Pashko" 300 m siper Faakultetit Ekonomik

KOPSHTI & ÇERDHJA TWEETY - Adresa: Rr. “Myslym Shyri”, Vila 12 (mbrapa Gjykates se Tiranes)

Kopeshti "Bucko" - Adresa: Rruga "Mahmut Fortuzi", Vila 13

Kopshti Topolino - Adresa: Rruga Elbasanit, Fshati SOS, Sauk

Kopshti Mickey Mouse - Adresa: Rr. Dervish Hima, prane Pastiçeri Venecia

KOPESHTI YJET - Adresa: Blvd."Gjergj Fishta", mbrapa ish-Ekspozites

CICERIMAT - Adresa: Rr. "Deshmoret e Fekenit"

Kopshti Tulipanet - Adresa: Rr."Mihal Duri", prane shkolles "Avni Rustemi"

Bota e Femijeve - Adresa: Rr.e "Kavajes", afer Condor Center

KOPSHTI NR. 6 HAP PAS HAPI - Adresa: Rruga e Dibres

Cerdhja dhe kopeshti Melodi - Adresa: Rr. "Medar Shtylla"

Kopshti Sirenat - Adresa: Rr. "Hysni Gerbolli", prane Kryqit te Kuq Shqiptar

Kopshti "Engjëjt e Jetës" - Adresa: Rr. "Ali Visha", Vila 14, (përballë kom. Grand)

Kopshti Diren - Adresa: Komuna Farke,300 para Kolegjit Grek,ngjitur me Vila B

1 2 3 4 5Reklame


Reklame
Oscal
Reklame
BERZH


Reklame
DGA_BigBrother9