map icon

map icon Kerkimi i Avancuar


Kodi NACE


Teoren shpk operon në tregun e materialeve elektrike, hidraulike, sistem ngrohje, hidrosanitare dhe ndriçues. Kemi besuar gjithmonë se cilësia e lartë e produkteve dhe shërbimi korrekt ndaj klientëve janë elementë kryesorë udhërrëfyes në rrugën e zhvillimit që që na sjell çdo ditë më afër jush.
EGLO Tr : Aut.Tr-Dr , Km7 , Godina HENRY , Kati II Km 15
067 20 42 935
contact@teoren.al
www.teoren.al

Lende e pare per mobilje, aksesore, etj. Tel. +355 4 2262262
Rr. "Hamdi Pepa" Ish Parku Industrise
+35542233430
shaga@shaga.com.al
www.shaga.com.al

SIND-AL sh.p.k ofron për tregun vendas Aksesorë MADE IN ITALY. Disponojmë sisteme të plota për mbajtjen e dyerve dhe për mbyllje të dritareve me kit. Motorra për Qepena, Grila, Dyer dhe Dritare të lëvizshme, paisje për grila Persiane dhe Game të gjerë guarnicionesh cilësore për dyer dhe fasada.
Rr."Bajram Tusha", L.14, Shkozet, Durrës
355672063499
bashkim_du@yahoo.it

Studio arti, dekor, gips
Bulevardi ''Bajram Curri'', dyqani 11
+355 682034460/692034460

ODESA SHPK - Adresa: Blvd. "Blu", Autostrada Tirane-Shkoder, Km.3.5

DEUTSCH COLOR - Adresa: Rr."Aleksandri i Madh", Unazë e Re

BRUNES SHPK - Adresa: Autostrada TR - DR, Km.7

EDIL AL - Adresa: Rr."Perlat Rexhepi", H. 14, AP. 7

PIRRACI U6 - Adresa: Kamez -Tirane ,Km 3


BILLA & CO shpk - Adresa: Autostrada Tiranë - Durrës, Km 6-të

ERONC SHPK - Adresa: Rruga Elbasan - Metalurgji Km2


Aluflor Construction Group - Adresa: Rr. "Skënderbeg", Qendra e Biznesit Crystal Tower

Firmë Ndërtimi PEVLAKU - Adresa: Rr."Don Bosko ", pranë pallatit Al-Mak

MAS GLASS - Adresa: Rr.e "Kavajës", përballë Birra Tirana

EUROPA CONSTRUCTION - Adresa: Ish Kombinati Metalurgjik

SHKODRA BETON - Adresa: Bulevardi "Dëshmorët e Kombit", Twin Towers

ALTEC GROUP SHPK - Adresa: Rr. "Myslym Shyri" Nr. 58


MUCA G.G.H - Adresa: Autostrada Tr-Dr, Km.13. Picar

Firma Kotica sh.p.k - Adresa: Superstrada Laç-Mamurras km2

EUROTEOREMA GROUP - Adresa: Fushe Mezez, Kashar


GIPS KARTON SH.P.K - Adresa: Rr. "Pjetër Bogdani"

Pajisje Mbrojtese ne Pune / Safety Equipments (PPE) - Adresa: Autostrada Tr-Dr, Km 5

TIRANA POOLS - Adresa: Blvd. "Bajram Curri", pranë Tirana Bank

ANORIA - Adresa: Rr. e Durrësit, P. 124

Emante shpk - Adresa: Autostrada Tr-Dr, km 9

ILIRIA SHPK - Adresa: Autostrada Tiranë - Durrës, prane QTU-së

KLAMIZO sh.p.k - Adresa: Rr. "Emin Duraku", Nr. 14/1

TIRANA POLISTEROL - Adresa: Rruga ''Misto Mame'', Kombinat

ALDUR 04 - Adresa: Autostrada Tr-Dr,km 14


ARKENSI - Adresa: Tek " 21 Dhjetori ", në krah të Mondialit


Eurometal Shkembi Emsh - Adresa: Autostrada Tirane-Durres, Km 10


MERMER & GRANITE BASHKIMI - Adresa: Rr."Taxhedin Baxholli" Sharre, Kombinat

Mat-Edil - Adresa: Autostrada Tirane-Durres, Km 1

VETRO FUSIONE GJOKA - Adresa: Yzberisht-Mëzez, Komuna Kashar, km 3

HAKANI & ASSOCIATES - Adresa: Rr. "Vaso Pasha", P. 13/1

An & Elt sh.p.k - Adresa: KM 1 Autostrada Tirane Durres te Casa Italia

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10Reklame


Reklame
Abissnet


Reklame
DGA_BigBrother9