map icon

map icon Kerkimi i Avancuar


Kodi NACE


Linja jone drejtohet nga teknike te persosur dhe dizenjatore te diplomuar te cilet bejne kombinimin e permasave me ambientet dhe ngjyrat sipas arredimit, te hoteleve, restoranteve, bareve shtepiave tuaja. Linja jone eshte bashkohore duke filluar me shandanet, stilin modern dhe deri tek ekstrem.
Rr."Egnatia", L.4, Pranë Qëndres Blue Star
+355 6929 33287
light_dajana@hotmail.com

Gama e shumëllojshme e pajisjeve elektrike, teknikat e ndriçimit e deri tek ideimet dhe projektimet më të përparuara të kohës, janë elementët thelbësorë të aktivitetit tonë të suksesshëm dhe të bashkëpunimit më profesional me partnerët dhe klientët tanë kudo në botë.
Autostrada Tiranë-Durrës, Km 8
+355 4 2406633
info@albaelettrica.al
www.albaelettrica.al

Materiale elektrike për Tension të Lartë dhe të Ulët (për ndërtimin e kabinave elektrike,projekte për panele të ndryshme, lidhje kabinash, montime, elektroshtëpiake etj). Firma jonë është importuese e materialeve nga: Italia, Bullgaria, Turqia, Gjermania, Austria, Kina etj.
Rr."Barrikadave", P.133, Shk.4
+355 4 2240 398
el_arsen@yahoo.com
www.el-arsen.al

Sali Elektrik Shpk - Adresa: Autostrada Tr-Dr, Km 7


SALDI ELETRIC - Adresa: Rr. e "Barrikadave", Nr. 60, afër Stacionit të Trenit

GONXHE SH.P.K - Adresa: Rr. "Fortuzi", Nr. 102.

ABB Elektrike - Adresa: Rr. "Mihal Grameno", tek Tregu Elektrik

En Bi Power - Adresa: Rr. e "Kavajes, 100 Vitrinat

A Bi Esse - Adresa: Rr. 28 Nentori, nr.73, Kashar.

Electronet Albania - Adresa: Rr. "Jordan Misja" tek ish-UMB/


EuroElektra Sh.p.k - Adresa: Ruga Prush 1041 Vaqarr Tirane


Vasaa sh.p.k - Adresa: Blvd. "Bajram Curri", Ndertesa. 10 H 2
ALB-KREDIT - Adresa: Rr."Durresit"

ALREBES Shpk - Adresa: Rruga Siri Kodra


Kubi - Adresa: Rr. "Sami Frashëri"

MATERIALE ELEKTRIKE - Adresa: Blv. "Bajram Curri"

ADEE shpk - Adresa: Komuna Rrashbull, Xhafzotaj

KoVe Shpk - Adresa: Rr. "Fortuzi" nr.77

ELEKTRIK & EDAL Sh.p.k - Adresa: Rr. "Ndre Mjeda"

Nikolla Electronics - Adresa: Rr. "Hoxha Tasim", 62/1

ABS SOLUTION - Adresa: Rruga: "Papa Gjon Pali II" ,H.1 Nr.19


Schneider Electric - Adresa: Rr. e "Kavajës", P. 124, Shk.16, Apt.1

MABETEX TIRANA SHPK - Adresa: Rr. "Donika Kastrioti"

acalighting - Adresa: Blvd. "Bajram Curri", pallatet e Aviacionit


PROTON CABLE - Adresa: Rr. Tiranes, zona industriale Prizren

ENPI Electrical Industry - Adresa: Rr."David Selenica"

TEA-AV - Adresa: Rr."Teodor Keko", pranë Doganës


GLOBUS ELEKTRIK ITALIA - Adresa: Rruga "Abdyl Frasheri", P.10/11 2 3 4 5 6Reklame
Raiffeisen


Reklame
dga
Reklame
inTV


Reklame
Abissnet