ikubINFO
map icon

map icon Kerkimi i Avancuar


Kodi NACE


PALLATI I KONGRESEVE - Adresa: Blvd. "Dëshmorët e Kombit"

VGA Studio - Adresa: Blvd. "Papa Gjon Pali i II" QNK

TEATRI I KUKULLAVE - Adresa: Sheshi "Austria"

Stock International Albania - Adresa: Rruga Sami Frasheri

TEATRI I OPERAS DHE BALETIT - Adresa: Sheshi “Skënderbej”, Pallati i Kulturës


GALERI KLEDIO - Adresa: Rruga "Abdyl Frashëri", P 8/1

ACROPOLI - Adresa: Rr. "Sami Frasheri", ish-Blloku

ADDY - Adresa: Rr. e "Kavajes", prane 21-Dhjetorit

TEATRI KOMBETAR - Adresa: Rr. “Seremedin Toptani”

BLACK EAGLE - Adresa: Rr. "Ibrahim Rugova", Xheko Imperial

Salla e koncerteve ''Dea'' - Adresa: Sheshi "Skënderbej"

QENDRA KULTURORE TIRANA - Adresa: Tirane

LOLLIPOP CLUB - Adresa: Rr. "Pjetër Bogdani", tek ish-Blloku


Vintage Club - Adresa: Rr. "Brigada VIII", përballë Hotel "De Paris"


CHARL'S BISTRO - Adresa: Rr. "Pjetër Bogdani", tek ish-Blloku

STUDIO MONTAZHI VIDEO - Adresa: Rr. "Sulejman Delvina"

ART AREA STUDIO - Adresa: Rr. DIBRES, NR. 213, PRANE HOTEL STELA

ARTOS - Adresa: Rr. "Shefqet Musaraj", pas UET


JONI STUDIO FILMIKE - Adresa: Rr. "Mine Peza", Nr. 2


Visual Page Designe - Adresa: Rr."Ymer Kurti"

VIDEO MANIA - Adresa: Rruga e Kavajes

AMFITEATRI VEROR - Adresa: Sheshi Nene Tereza

FOTO & VIDEO ALTINI - Adresa: Rr. "Kavajes"

HISTORI - FILOLOGJIA - Adresa: Tiranë

DISKO TROPIKAL - Adresa: Rr Turizëm – Kanali i Çukës

GJUHET E HUAJA - Adresa: Tiranë

EDISEM - Adresa: Tek kthesa e Kamzës, pranë shinave të trenit


Kafe Pasticeri "Aroma" - Adresa: Rr. "George W. Bush", P. PartizaniGALERIA E VOGEL - Adresa: Rr."Prokop Myzeqari"

KEVIN - Adresa: Rruga, "Lidhja e Prizrenit", Lagja nr.8, Pallati 10/11 2 3

Digitalb


UnionBank