Butik Alviero
map icon

map icon Kerkimi i Avancuar


Kodi NACE

PALLATI I KONGRESEVE - Adresa: Blvd. "Dëshmorët e Kombit"

VGA Studio - Adresa: Blvd. "Papa Gjon Pali i II" QNK

TEATRI I KUKULLAVE - Adresa: Sheshi "Austria"

Stock International Albania - Adresa: Rruga Sami Frasheri

TEATRI I OPERAS DHE BALETIT - Adresa: Sheshi “Skënderbej”, Pallati i Kulturës


GALERI KLEDIO - Adresa: Rruga "Abdyl Frashëri", P 8/1

ACROPOLI - Adresa: Rr. "Sami Frasheri", ish-Blloku

ADDY - Adresa: Rr. e "Kavajes", prane 21-Dhjetorit

TEATRI KOMBETAR - Adresa: Rr. “Seremedin Toptani”

LOLLIPOP CLUB - Adresa: Rr. "Pjetër Bogdani", tek ish-Blloku

QENDRA KULTURORE TIRANA - Adresa: Tirane

Salla e koncerteve ''Dea'' - Adresa: Sheshi "Skënderbej"

BLACK EAGLE - Adresa: Rr. "Ibrahim Rugova", Xheko Imperial

Vintage Club - Adresa: Rr. "Brigada VIII", përballë Hotel "De Paris"


CHARL'S BISTRO - Adresa: Rr. "Pjetër Bogdani", tek ish-Blloku

STUDIO MONTAZHI VIDEO - Adresa: Rr. "Sulejman Delvina"

ART AREA STUDIO - Adresa: Rr. DIBRES, NR. 213, PRANE HOTEL STELA


ARTOS - Adresa: Rr. "Shefqet Musaraj", pas UET

JONI STUDIO FILMIKE - Adresa: Rr. "Mine Peza", Nr. 2

Whisky Bar - Adresa: Rruga Pjeter Bogdani

AMFITEATRI VEROR - Adresa: Sheshi Nene Tereza


VIDEO MANIA - Adresa: Rruga e Kavajes

EDISEM - Adresa: Tek kthesa e Kamzës, pranë shinave të trenit

Kafe Pasticeri "Aroma" - Adresa: Rr. "George W. Bush", P. Partizani

DISKO TROPIKAL - Adresa: Rr Turizëm – Kanali i Çukës

Visual Page Designe - Adresa: Rr."Ymer Kurti"

Galeria Kombetare e Arteve - Adresa: Blvd. “Dëshmorët e Kombit”

FOTO & VIDEO ALTINI - Adresa: Rr. "Kavajes"

HISTORI - FILOLOGJIA - Adresa: Tiranë


KEVIN - Adresa: Rruga, "Lidhja e Prizrenit", Lagja nr.8, Pallati 10/1


GJUHET E HUAJA - Adresa: Tiranë


GALERIA E VOGEL - Adresa: Rr."Prokop Myzeqari"


1 2 3