map icon

map icon Kerkimi i Avancuar


Kodi NACE

Bukuria Shqiptare BELI - Adresa: Rr. e Durresit, pll.102/8

SALLON BEAUTIFUL MIRA - Adresa: Zogu i Zi

SHOQATA E NDERTUESVE - Adresa: Blvd. "Gjergj Fishta" tek Kullat

UNIVERS REKLAMA - Adresa: Mbikalimi i Rinasit, Kashar


Studio Përkthimi "AETOS" - Adresa: Rr.e "Elbasanit", Pallati "American 2", Zyra 208, Tiranë

Dhoma Amerikane e Tregtisë - Adresa: Rr. "Ibrahim Rugova", Sky Tower


DHOMA E TREGETISE SHQIPERI BRITANI (ABCCI) - Adresa: Rr. "Petro N. Luarasi", ne fillim te Tregut Elektrik

FATMIR LACEJ - Adresa: Rr. e "Kavajës", pranë Ambulancës Nr.9

Unison - Adresa: Rr. "Shyqyri Brari", pll prapa Kopshtit Zoologjik,pranë Green Market, kt. I-rë, Tiranë, Albania.

Qendra Daut Boriçi Shkodër - Adresa: Shkoder

NEXT PROMOTION - Adresa: Rr. "Medar Shtylla", (ish Komuna Parisit)


BABYLON MULTIMEDIA - Adresa: Rr. "Hoxha Tahsin", Nr. 53/1

SHOQATA NE DOBI TE GRUAS SHQIPTARE - Adresa: Rr. e "Kavajes"

DHOMA E TREGTISE DHE INDUSTRISE GREQI-SHQIPERI - Adresa: Rruga "Deshmoret e 4 Shkurtit"


FONDACIONI SOROS - Adresa: Rr. “Qemal Stafa” Pall. 120/2
BASHKIMI I SINDIKATAVE TE PAVARURA TE SHQIPERISE (BSPSH) - Adresa: Rr e "Kavajes", Ish Ndermarrja Gjeologjike

BS PALAIS - Adresa: Rr."Reshit Collaku"

GRAPHIC LINE 01 - Adresa: Rruga "Maliq Muco", (prane Cirkut)ART GRAF - Adresa: Rr. "Nikolla Jorga", nr. 7, prane ish- ekspoz.


HOXHA SH.P.K - Adresa: Rruga "Sitki Çiço" P4/1, A 96


NOTERI Alket Skendaj - Adresa: Pallati i Shallvareve, perballe Tajvanit

JP Employment - Adresa: Rr Garibaldi,Apt 5,Kati i 2,perballe bankes qendrore.

CBS CREATIVE BUSINESS SOLUTIONS - Adresa: Rruga Mustafa Matohiti, Nr.4,SHOQATA KRISTIANE E GRAVE SHQIPTARE - Adresa: Rr. "Him Kolli"

Who is the Next - Adresa: Sauk i Ri

VASIL FYPE - Adresa: Rr. e "Dibres", P. 35


1 2 3 4 5 6 7