Butik Alviero
map icon

map icon Kerkimi i Avancuar


Kodi NACE

MINISTRIA E TRANSPORTIT DHE INFRASTRUKTURES - Adresa: Sheshi "Skenderbej ", Nr.5


MINISTRIA E MJEDISIT - Adresa: Rr. "Durresit ", 27

MINISTRIA E ARSIMIT DHE SPORTIT - Adresa: Rr. "Durresit", Nr. 23

MINISTRIA E KULTURES - Adresa: Rr. "Kavajes"


MINISTRIA E MIREQENIES SOCIALE DHE RINISE - Adresa: Rr. "Kavajes", Nr.1001, Tirane

FONDACIONI I KURANIT - Adresa: Rr. " Hoxha Tasim ", Nr. 168

MINISTRIA E SHENDETESISE - Adresa: Blv. " Bajram Curri", nr.1

SHERBIMI INFORMATIV I SHTETIT - Adresa: Rr. "Kongresi i Manastirit ", (perballe spitalit nr.5)

MINISTRIA E PUNEVE TE JASHTME - Adresa: Blv. " Gjergj Fishta", Nr.6

MEDRESEJA (HAXHI MAHMUT DASHI) - Adresa: Rr."Dibres"

MINISTRIA E FINANCAVE - Adresa: Blv. " Deshmoret e Kombit "

KOMUNITETI ORTODOKS (KOASH) - Adresa: Rr. " Kavajes", Nr. 151, Tirane, Albania

KOMUNITETI BEKTASHIAN - Adresa: Rr. " Dhimiter Kamarda "

MINISTRIA E DREJTESISE - Adresa: Blv. " Zogu I "

KATEDRALJA E SHEN PALIT - Adresa: Rr. "Zhan D'Ark"

PREFEKTURA - Adresa: Rr. " Muhamet Gjollesha", tek ish "21 dhjetori"MINISTRIA E INTEGRIMIT EUROPIAN - Adresa: Blv. "Deshmoret e Kombit", Sh. Nene Tereza

KONFERENCA IPESHKVNORE E SHQIPERISE - Adresa: Rr. "Don Bosko", Tirane

VELLAZERIA UNGJILLORE E SHQIPERISE (VUSH) - Adresa: Rr. "Abdulla Gjinali", Tiranë

KUVENDI I SHQIPERISE (ZYRAT) - Adresa: Rr. "Deshmoret e Kombit"

KISHA SHEN ANTONIO - Adresa: Rr. " Ali Pash Guxia"


KESHILLI I MINISTRAVE - Adresa: Blv. " Deshmoret e Kombit ", Nr.1.100, Tirane

MINISTRIA E MBROJTJES - Adresa: Rr. e "Dibres"

MYFTINIA E TIRANES - Adresa: Rr. George W. Bush, Nr. 50


1