map icon

map icon Kerkimi i Avancuar


Kodi NACE


Intelligent Systems Albania është një nga kompanitë lider në Shqipëri, që ofron zgjidhje software për gjithë aktivitetet e biznesit. Kompania është Microsoft Gold Certified Partner e fokusuar në sisteme Microsoft DynamicsTM ERP dhe CRM që mbulojnë gjithë proceset e biznesit në industri të ndryshme.
Zayed Business Center, Kati 8
35542229662
info@isystems.al
www.isystems.al

Kompjutera.
Rr. e "Dibrës", 10 metra mbi kryqëzimin e 9 katësheve, Tiranë
+355 4 2221076
info@pcstore.al
www.pcstore.al

ikubINFO eshte kompania me e madhe shqiptare ne fushen e zhvillimeve software duke ofruar shebimet e saj ne sektorin publik, bankar, financiar, telekomunikacion dhe energjitik. Me nje staf me mbi 50 zhvillues dhe eksperte te fushave te ndryshme, ikubINFO eshte Microsoft dhe Oracle Gold Partner.
Rr. "Abdyl Frashëri", EGT Tower, Kati 2
35542235731
info@ikubinfo.al
www.ikubinfo.al

ApiEda shpk është një ndër kompanitë me një eksperiencë disa vjeçare në fushën e realizimit dhe dhënies me qera të paisjeve që disponon. Fushat në të cilat ne operojmë: mirëmbajtje dhe riparim ashensorësh, shërbime zëri, shërbime ndriçimi, videoprojektorv, përkthim simultan dhe sisteme konference.
Rr. "Elbasanit", Km 5, Farke e Vogel
+355672080225
eda_api@yahoo.com
www.apieda.al

Kancelari, Printime, Fotokopje, Internet.
Rruga e Elbasanit, mbrapa Fakultetit Ekonomik.
355686076551
brothercenter2010@gmail.com

Jupiter Computer Systems - Adresa: Rr. “Haxhi Dalliu”, tek Treni

ikub.al shpk - Adresa: Rr. "Ismail Qemali", Pll. 27, Shk. 1, Nr. 30

Microsoft Albania - Adresa: Rr. "Abdyl Frashëri", EGT Tower, Kati 2

Atom Computers Group - Adresa: Rr. e "Durrësit", afër Ministrisë së Arsimit

SHPRESA AL- COMPUTERS - Adresa: Rr. e "Durrësit", afër Ministrisë së Arsimit

Abissnet - Adresa: Rr."Ismail Qemali", Pallati Abissnet

IT Panakeia - Adresa: Rruga Ismail Qemali, Pallati 27, Shk. 1, Nr. 24

Alba Tech Systems - Adresa: Rr. "Haxhi Dalliu", P.16, Shk. 1, Ap.2

InfoSoft Group - Adresa: Rr. "Murat Toptani", Gjergji Center

Faqja ime - Adresa: Tirane

ELECTRONIC LINE - Adresa: Rr. "Mine Peza", Nr.2, 100m poshtë kafe Grand

GW Computers - Adresa: Rr. Hoxha Tahsim, nr.116

faqeinternet.al - Adresa: Prane Ambasdes Amerikane

Copier Computer Center - Adresa: Rr."Gjergji Legjisi", Laprakë

SINTEZA CO - Adresa: Rruga "Fortuzi", Nr. 5

Qendra Daut Boriçi Shkodër - Adresa: Shkoder

DIVITECH - Adresa: Rr. ''Arkitekt Kasemi'', Nd. 4, H. 5

Albamedia sh.p.k - Adresa: Rr. "Hiqmet Delvina", Nd.4, H.1

BNT ELECTRONICS - Adresa: Blvd. "Gjergj Fishta", Kulla 3

Albanian Telecommunication and Information Services (ATIS) Sh.p.k - Adresa: Rr. "Siri Kodra", P. A1, H. 6 1000, Tirane, Albania

Printec Group Albania - Adresa: Blvd. "Zogu i I", Pll. Edicom, K. 10

IT-PARTNERS Shpk - Adresa: Rr. "Hoxha Tahsin", Nr.105

EURONICS - Adresa: Kristal Center

Albas Office SHPK - Adresa: Autostrada Tr-Dr Km 4, Kashare


OLYMPUS COMPUTER - Adresa: Rr. "Muhamet Gjollesha"

OLITEC shpk - Adresa: Tirane

Abcom - Adresa: Rr. “Ibrahim Rugova”

EKONET ALBANIA - Adresa: Rr. "Myslym Shyri" (te klinika e syve “International”)

SoftExpres - Adresa: Rr."Ali Demi"

Interset Computer - Adresa: Rr. e "Durrësit", përballë Ambasadës Polake

A.E.Distribution shpk - Adresa: Rr. "George W. Bush", KULLA 1, KATI 2

ALFA SERVICES - Adresa: Rr. "Vaso Pasha", P. 7/1

INFOSOFT SD - Adresa: Rr. "Mustafa Matohiti"

HORIZON SH.P.K - Adresa: Rr. "Ismail Qemali", Samos Tower


Illyria GeoTechnologies - Adresa: Blvd. "Gjergj Fishta", Nr. 13

Fiore -WiFi - Adresa: Rr. e Durresit, Nd 68, Dyqani 8

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10Reklame


Reklame
Oscal


Reklame
DGA_BigBrother9