Raiffeisen
map icon

map icon Kerkimi i Avancuar


Kodi NACE


Gama e shumëllojshme e pajisjeve elektrike, teknikat e ndriçimit e deri tek ideimet dhe projektimet më të përparuara të kohës, janë elementët thelbësorë të aktivitetit tonë të suksesshëm dhe të bashkëpunimit më profesional me partnerët dhe klientët tanë kudo në botë.
Autostrada Tiranë-Durrës, Km 8
+355 4 2406633
info@albaelettrica.al
www.albaelettrica.al

Nga viti '92, agjencia e parë për shit-blerje e qira të pasurive të paluajteshme, në Shqipëri. Përvoja 20 vjeçare dhe baza e të dhënave, me info të plotë për çdo apartament, dyqan, vilë, zyra, troje, etj, siguron që objekti i duhur t'i ofrohet blerësit të duhur në kohën e duhur.
Rr."Vaso Pasha", nr.10
+355 4 2266600
info@1realestate.al
www.1realestate.al

SIND-AL sh.p.k ofron për tregun vendas Aksesorë MADE IN ITALY. Disponojmë sisteme të plota për mbajtjen e dyerve dhe për mbyllje të dritareve me kit. Motorra për Qepena, Grila, Dyer dhe Dritare të lëvizshme, paisje për grila Persiane dhe Game të gjerë guarnicionesh cilësore për dyer dhe fasada.
Rr."Bajram Tusha", L.14, Shkozet, Durrës
355672063499
bashkim_du@yahoo.it

Studio arti, dekor, gips
Bulevardi ''Bajram Curri'', dyqani 11
+355 682034460/692034460

AGJENSI IMOBILIARE REXHINA - Adresa: Rr."Muhamet Gjollesha"

EUROPA IMMOBILIARE - Adresa: Rr. e "Durrësit", Përballë Ambasadës "Polake" ose perballe Komisariatit te Policise NR.3

ERONC SHPK - Adresa: Rruga Elbasan - Metalurgji Km2ILIRIA SHPK - Adresa: Autostrada Tiranë - Durrës, prane QTU-së

Emante shpk - Adresa: Autostrada Tr-Dr, km 9

KLAMIZO sh.p.k - Adresa: Rr. "Emin Duraku", Nr. 14/1

TIRANA POLISTEROL - Adresa: Rruga ''Misto Mame'', Kombinat

ALDUR 04 - Adresa: Autostrada Tr-Dr,km 14MERMER & GRANITE BASHKIMI - Adresa: Rr."Taxhedin Baxholli" Sharre, Kombinat


AERMEK ALBANIA - Adresa: Blvd. "Gjergj Fishta", Kulla 4

Mat-Edil - Adresa: Autostrada Tirane-Durres, Km 1

DEV INFORMATION - Adresa: Rr."Myslym Shyri" , Pall.44, Nr 2/12

An & Elt sh.p.k - Adresa: KM 1 Autostrada Tirane Durres te Casa Italia

GRUP EGNATIA KOMPANI - Adresa: Ish uzina e autotraktoreve, Shkoze

CENTURY21 Prestige - Adresa: Rr. "Ismail Qemali", prane Liceut Artistik, zyra nr.3

LILAJ - Adresa: Rr."Asti Nushi", ish blloku i magazinave, Shkozet

ALBA ROAD (IZOTERM) - Adresa: Autostrada Tiranë-Durrës, Km 4


SHTEPIA SHQIPTARE - Adresa: Rruga "Josif Pasha"

AL & GI CONSTRUCTION - Adresa: Rruga "Reshit Collaku", Pll. Classic Konstruksion

ALUMIL ALBANIA shpk - Adresa: Autostrada Tiranë – Durrës, km 7

Porcelanosa - Adresa: Rr. "Abdyl Frashëri", Nr. 3/3

FABRIKA CIMENTOS - Adresa: Blv. Zogu I, nr 72 Qender


H.T.T.(Hidro Termo Tirana) - Adresa: Rr."Andon Z.Cajupi", Nr.13, 1019

GONXHE SH.P.K - Adresa: Rr. "Fortuzi", Nr. 102.

SEAMENT ALBANIA - Adresa: Fushe-Kruje

KNAUF - Adresa: Rr. "Jeronin De Rada ", Kulla II, Kati II,EUROTECH CEMENT - Adresa: Lagjia 14, Shkozet

PRODEKOR - Adresa: Vaqarr

ORIS KLIMA - Adresa: Autostrada Tirane-Durres, Km 9

1 2 3 4 5 6 7

Digitalb


UnionBank