Butik Alviero
map icon

map icon Kerkimi i Avancuar


Kodi NACE

Gama e shumëllojshme e pajisjeve elektrike, teknikat e ndriçimit e deri tek ideimet dhe projektimet më të përparuara të kohës, janë elementët thelbësorë të aktivitetit tonë të suksesshëm dhe të bashkëpunimit më profesional me partnerët dhe klientët tanë kudo në botë.
Autostrada Tiranë-Durrës, Km 8
+355 4 2406633
info@albaelettrica.al
www.albaelettrica.al

1st Real Estate-Immobiliari - Adresa: Rr."Vaso Pasha", nr.10

EUROPA IMMOBILIARE - Adresa: Rr. e "Durrësit", Përballë Ambasadës "Polake" ose perballe Komisariatit te Policise NR.3

AGJENSI IMOBILIARE REXHINA - Adresa: Rr."Muhamet Gjollesha"

ERONC SHPK - Adresa: Rruga Elbasan - Metalurgji Km2ILIRIA SHPK - Adresa: Autostrada Tiranë - Durrës, prane QTU-së

Emante shpk - Adresa: Autostrada Tr-Dr, km 9

MERMER & GRANITE BASHKIMI - Adresa: Rr."Taxhedin Baxholli" Sharre, Kombinat

KLAMIZO sh.p.k - Adresa: Rr. "Emin Duraku", Nr. 14/1

ALDUR 04 - Adresa: Autostrada Tr-Dr,km 14

TIRANA POLISTEROL - Adresa: Rruga ''Misto Mame'', Kombinat

Mat-Edil - Adresa: Autostrada Tirane-Durres, Km 1
AERMEK ALBANIA - Adresa: Blvd. "Gjergj Fishta", Kulla 4

DEV INFORMATION - Adresa: Rr."Myslym Shyri" , Pall.44, Nr 2/12

An & Elt sh.p.k - Adresa: KM 1 Autostrada Tirane Durres te Casa Italia

ALUMIL ALBANIA shpk - Adresa: Autostrada Tiranë – Durrës, km 7

GRUP EGNATIA KOMPANI - Adresa: Ish uzina e autotraktoreve, Shkoze

ALBA ROAD (IZOTERM) - Adresa: Autostrada Tiranë-Durrës, Km 4

CENTURY21 Prestige - Adresa: Rr. "Ismail Qemali", prane Liceut Artistik, zyra nr.3

LILAJ - Adresa: Rr."Asti Nushi", ish blloku i magazinave, Shkozet

AL & GI CONSTRUCTION - Adresa: Rruga "Reshit Collaku", Pll. Classic Konstruksion

Porcelanosa - Adresa: Rr. "Abdyl Frashëri", Nr. 3/3


SHTEPIA SHQIPTARE - Adresa: Rruga "Josif Pasha"


FABRIKA CIMENTOS - Adresa: Blv. Zogu I, nr 72 Qender


H.T.T.(Hidro Termo Tirana) - Adresa: Rr."Andon Z.Cajupi", Nr.13, 1019

SEAMENT ALBANIA - Adresa: Fushe-Kruje

GONXHE SH.P.K - Adresa: Rr. "Fortuzi", Nr. 102.


ORIS KLIMA - Adresa: Autostrada Tirane-Durres, Km 9

KNAUF - Adresa: Rr. "Jeronin De Rada ", Kulla II, Kati II,

PRODEKOR - Adresa: Vaqarr

EUROTECH CEMENT - Adresa: Lagjia 14, Shkozet

1 2 3 4 5 6 7