map icon

map icon Kerkimi i Avancuar


Kodi NACE


Industria dhe bujqesia.
Rr."Donika Kastrioti", Pall. 14, Shk.1 K3. Ap6"
684073000
shijakushpk@hotmail.com
www.shijakugroup.al

Detyrimi dhe kënaqësia jonë është t'ju ofrojmë sipas kërkesave tuaja pajisjet e teknologjisë më të lartë bashkëkohore të prodhimit dhe stabilizimit të energjisë elektrike.
Autostrada Tiranë-Durrës, km.2, Mëzez-Kashar (ngjitur me BMW)
+355 4 2407475
info@fmtgroup.al
www.fmtgroup.al

Ne ju projektojme kangjella me kompozim klasik dhe modern duke ju shpalosur kete art sipas deshires neper vite.
Prane Kopshtit Zoologjik, Perballe farit te liqenit, Rruga "Etmond Mano".
355682076716

ENO TD SHPK - Adresa: Autostrada Durrës-Tiranë,Shkozet-Durrës, L.14

AGNA Group - Adresa: Autostrada Tiranë-Durrës, Km.0

ARSTL Group - Adresa: Rr.Kamëz-FushëKrujë, Km 2

Novamat shpk - Adresa: Rruga “PAVARËSIA” No. 71 Autostrada Tiranë-Durrës, Km. 1

EURONUOVO SHPK - Adresa: Km 1 Autostrada TR-DR, pas CasaItalia-s

InterBrands Distribution Shpk - Adresa: Autostrada Tirane - Durres

AUTO PASION Sh.a - Adresa: Autostrada Tiranë - Durrës Km 1

FREDI GJENERATOR - Adresa: Rruga e Durresit, Perballe Doganes, Laprake

Maximum International Corp Albania - Adresa: L. 17, Rr. Stefan Kaculini, Pallati Port View

Mulliri Arte - Adresa: Rruga Nacionale Lushnje - Fier, 17km

AGRO BLEND - Adresa: Vore

SHËRBIME GAZI NË SHTËPI - Adresa: Autostrada TR-DR, km 14, Vore

LIQUI ALBA - Adresa: Rr. "Muhamet Gjollesha"

Gear Sh.p.k - Adresa: Rruga Nac. Korce-Drenove Km.1

KEAD SHPK - Adresa: Kthesa e kamzes ngjitur me Omegafarma

SEJEGA - Adresa: Vaqarr, Fortuz

TOBACCO HOLDING GROUP - Adresa: Rr. e "Kavajës", ish Kombinati Ushqimor Tirane Albania

MESHKURTI - Adresa: Rrashbull, Durres

TREG AUTO SHA - Dyqani - Adresa: Rr "Misto Mame", ne rrugen e ish kombinatit

ADRIATEX - Adresa: Rruga Siri Kodra - Blloku i Magazinave

IN FOOD SHPK - Adresa: Rruga ''Qemal Stafa'', Nr. 350, ish Profarma

FIAA - Adresa: Rr. "Themistokli Gërmenji"


Bankers Petroleum Albania LTD - Adresa: Rr."Shen Leonardo Murialdo", Sheq i madh

DUA GAZ - Adresa: Autostrada Tr-Dr, km 14

GEAM sh.p.k - Adresa: Rrethrrotullimi Casaitalia km 0, Kashar

MINI INVEST ALBANIA - Adresa: Rr "Sulejman Devlina"

ARREDO FAB - Adresa: Kompleksi Hawai Laprakë


ZI.CO SHA - Adresa: Rr. "Tirane-Plepa", Km.7

Maccaferri Balkans shpk - Adresa: Rr."Fadil Rada", Pallati Muliri i vjetër, Nr 3, Mbrapa ATSH

Pili sh.p.k - Adresa: Autostrada Tirana-Durrës, Km.7

ELDA SHPK - Adresa: Blv. "Zhan Dark " ,prane Ministrise se Jashtme

GULIT Sh.p.k - Adresa: Autostrada Tr- Dr, Km.5

KARBURANT BRAKA KLODI SH.A - Adresa: Rruga e Kavajes, perballe Birra Tirana

Elkos Center - Adresa: Zona Industriale p.n., 30 000 Pejë, Kosovë

FORMULA - Adresa: Rr."Teodor Keko", përballë "Hotel Roland"

Mega Distribution - Adresa: Rr. "Siri Kodra", pranë Frigoriferit

EHW GmbH - Adresa: Autostrada Tiranë-Durrës, km 4

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10Reklame


Reklame
Oscal


Reklame
DGA_BigBrother9