map icon

map icon Kerkimi i Avancuar


Kodi NACE

SHËRBIME GAZI NË SHTËPI - Adresa: Autostrada TR-DR, km 14, Vore

KEAD SHPK - Adresa: Kthesa e kamzes ngjitur me Omegafarma

DUA GAZ - Adresa: Autostrada Tr-Dr, km 14

ARREDO FAB - Adresa: Kompleksi Hawai Laprakë2MM GROUP sh.p.k - Adresa: Blloku Gintash, Laprake.

Materiale Hidraulike - Adresa: Rruga "Hoxha Tahsim", 124
AMADEUS - Adresa: Autostrada Tiranë - Durrës, Km.3ALB-KREDIT - Adresa: Rr."Durresit"

EUROCOL SERVICE - Adresa: Rruga "Murat Toptani", Eurocol Biznes Center, K. 6


GTS SH.P.K - Adresa: Kombinat, Vaqarr

ILVA ELEKTRIK - Adresa: Rr. “Muhamet Gjollesha”

PRONTO GAZ - Adresa: Rr. "Teodor Keko", Unaze e Re


MARE - OIL - Adresa: Ahmetaq, Rinas

Electronet Albania - Adresa: Rr. "Jordan Misja"

Nasto Inxhiniering sh.p.k. - Adresa: Lagjia "Pavarësia", Rruga "Sadik Zotaj", Pallati "Hanxhari 1"

ABS SOLUTION - Adresa: Rruga: "Papa Gjon Pali II" ,H.1 Nr.19


TSTS Group Shpk - Adresa: Bulevardi "Gjergj Fishta 146", Kulla 1, Ap. 7/2
GB POWER - Adresa: Rr. " Kajo Karafili"


TREGETIM DHE FURNIZIM GAZI - Adresa: Rr. "Dritan Hoxha", Casa Italia


ELVA 2001 SH A - Adresa: Ndroq, prane Parkut te Rezervuarve Bitum


FRAL 2000 - Adresa: Rr. e "Kavajës", Condor Center, pranë ish Parkut të Autobuzave
1 2 3