map icon

map icon Kerkimi i Avancuar


Kodi NACE


Fondi Besa ju ofron financim të shpejtë, procedura të thjeshta, interesa të favorshme dhe produkte që i përshtaten nevojave tuaja.
Rr. "Brigada VIII", P.5
+355 4 2253841
mfi@besa.org.al
www.fondibesa.com

Shoqëria ka shtrirë aktivitetin e saj, në të gjithë territorin e vendit ku përfshihen 11 Degë, 38 Zyra dhe mbi 120 pika shitjeje. ANSIG është i angazhuar për të ruajtur formën më të pastër të sigurimit, ashtu siç ishte menduar dhe projektuar që me themelimin e shoqërise.
Rr. "Donika Kastrioti", Vila 9/1
+355 4 2263490
info@ansig.al
www.ansig.al

"FAF" sh.a. ka zhvilluar veprimtarinë e saj dhe ka ndërmarrë hapat e duhura në drejtim të rritjes së impaktit të saj në shkallë të gjerë, në financimin e bizneseve të vogla dhe SME-ve në Shqipëri, në zonat gjysëm urbane dhe urbane të Shqipërisë, rurale dhe të disfavorshme
Rr. "Dervish Hima" Nr.4
+355 4 2226027
info@faf.al
www.faf.al

Një nga bankat më te mëdha në vend me një total asetesh prej afro 2 miliardë Euro. Ofron një gamë produktesh, procesesh, sistemesh dhe infrastrukturë degësh që krahasohen me standardet Evropiane të shekullit 21. Disponon 79 dege, 174 bankomate dhe mbi 1300 terminale shitjesh-POS në të gjithë vendin.
Rruga e Kavajës, Pallati 71, Shkalla 1, Ap. 4
35542381381
info@raiffeisen.al
www.raiffeisen.al

Është kompania më e madhe e sigurimeve në vend, lider i tregut shqiptar. Me shtrirje të gjerë edhe në Kosovë dhe Maqedoni dhe pejsë e një prej grupeve më të fuqishme austriake UNIQA Insurance Group, SIGAL UNIQA ofron mbi 40 produkte sigurimi për jetën, shëndetin, pasurinë dhe automjetin. SIGAL UNIQ
Blvd. "Zogu i I" , Nr. 1
35542233308
info@sigal.com.al
www.sigal.com.al

ALBANIA LEASING
Rr."Asim Zeneli", nr.12, kati 2
+355 4 4500 394
fatmir.sulo@albanialeasing.com
www.albanialeasing.com

Ofron shërbime doganore dhe spedicionere në të gjitha pikat doganore të territorit të Shqipërisë. Transport mallrash brënda dhe jashtë vendit.
Rr."Abdyl Frashëri", pranë Librit Universitar
+355 4 2248309 Fax: +355 4 2251107
benimpex@bi-di.com
www.benimpex.com

Studio "Kontabiliteti 411", ka fituar një reputacion te padiskutueshem duke vepruar edhe si një MENAXHER FINANCIAR për kompanitë që nuk preferojnë ose nuk munden të punësojnë Financierët e tyre me...
Rr. "Vaso Pasha", Nd. 22, Ap. 4
+355 4 2230464
ilir.daiu@kontabiliteti411.com
www.kontabiliteti411.com

Ofron konsulencë financiare & fiskale për persona fizik, Shpk apo ShA. Plan biznesi, likuidime dhe celje shoqërie, mbajtje kontabiliteti,deklarimet mujore, korrespodencë me tatimet dhe taksat...
Blvd. "Bajram Curri", Pll. e Aviacionit të Ri, Shk. 2, Kati 2, Ap. 4
.
agjinishi@hotmail.com / ahmet@gjinishi.al

Banka Kombetare Tregtare - Adresa: Blvd "Zhan D'Ark"Nr. 26, Tiranë, Shqipëri

ZYRE NOTERIE SHKENDIJE SHAHU - Adresa: Rr."Kont Urani" Nr.3, (Afer U.F.O University)

International Commercial Bank - Adresa: Rruga “Murat Toptani”, Eurocol Center


Unioni Shqiptar Kursim Kredi - Adresa: Rr. “Qemal Stafa”, P.9-katesh, Nr.70, kati 2, Pazari i Ri

Credins Bank - Adresa: Rruga "Ismail Qemali", Nr. 4

PWC ALBANIA - Adresa: Rr. "Ibrahim Rugova" , Kullat Binjake, Kulla 1, Kati 9/1

IEKA - Adresa: Rr. e "Elbasanit", Pallati i Edil-Al, Kati 3

ProCredit BANK - Adresa: Rruga “Dritan Hoxha”, Nd. 92, H.15

Gjini Consulting sh.p.k - Adresa: Rr."Pjetër Bogdani", Pall. 39/1, Ap.4/4

M.S.C Albania - Adresa: Blvd. "Bajram Curri", ETC, Kati IV, Zyra 4,5,6


ATLANTIK Sh.a - Adresa: Rr. "Themistokli Germenji" No. 3/1

DELOITTE ALBANIA - Adresa: Rr. "Elbasanit", Pallati Poshte F.Gjeologji Miniera


Intesa Sanpaolo Bank Albania - Adresa: Rr. “Ismail Qemali”, No. 27, P.O. Box. 8319

INSIG - Adresa: Rruga e Kavajes Nr. 116

Banka e Kreditit të Shqipërisë - Adresa: Rruga “Perlat Rexhepi”, Al- Kharafi Group Building

FATMIR LACEJ - Adresa: Rr. e "Kavajës", pranë Ambulancës Nr.9

UNION BANK - Adresa: Blvd. "Zogu I", përballë Stacionit të Trenit

BKT - Dega Shkoder - Adresa: Lagjia "Vasil Shanto", Rr. "Çajupi"


HOXHA MEMI & HOXHA - Adresa: Rr. "Nikolla Tupe", Kati 2

LUAN HASANAJ - Adresa: Rr. e "Barrikadave", pranë shkollës"Sami Frashëri"

ZYRE AVOKATIE - Adresa: Bulevardi "Bajram Curr", Pallati nr. 4

ProCredit Bank - Dega Shkoder - Adresa: Blvd. "Zogu i I"

VisionFund Albania shpk - Adresa: Rr. "Ibrahim Rugova", Pll. 26, K. 3

FONDACIONI BESA - Dega Durres - Adresa: Lagjia nr.4, Rr. “Egnantia”

IDAJET BEQIRI - Adresa: Kutia Postare 8288

BOGA & ASSOCIATES - Adresa: Rr."Ibrahim Rugova"

ALMAKO TIRANA - Adresa: Rr. "Dibres", Kompleksi perballe Vila Goldi, Godina Kati 9

Banka Credins (Dega Vlore) - Adresa: Lagjia Pavarësia, banesa 12-katëshe, Skelë

POSTA SHQIPTARE - Adresa: Terminal Center, kthesa e Kamzës, pranë spitalit "Hygeia"

Tirana Bank - Dega Shkoder - Adresa: Lagja “Vasil Shanto”, Rr. “Kol Idromeno”

TIRANA BANK - Adresa: Blvd. "Zogu I" Nr. 55/1

American Bank of Investments - Dega Qendrore - Adresa: Rruga e "Kavajës”, Nd.27 H.1 Njesia Bashkiake Nr.10, Kodi Postar 1001

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10Reklame


Reklame
Oscal


Reklame
DGA_BigBrother9