map icon

map icon Kerkimi i Avancuar


Kodi NACE

Ofrojme sherbime si: 1.Transport kombetar dhe nderkomtar ne te gjithe evropen 2.Ngarkesa unike dhe parziale 3.Grupazhe dhe asistenze doganore 4.Magazinim mallii ne itali dhe shqiperi 5.Transport te lengjeve ushqimore dhe atyre kimike i cili eshte dhe specjalizimi yne kryesor
L.1, Rr. "Taulantia"
+355 5 242 0101
orientexpress80@yahoo.it

Bruno & Eni Travel - Adresa: Blvd. "Bajram Curri", pranë Drejtorisë së Përgjithshme të Policisë

DRITA TRAVEL - Adresa: Rr. "Urani Pana", Mbrapa Hotel Tirana International

SHEGA TRANS GROUP - Adresa: Autostrada Tirane-Durres, Km 12, Berxull Tirana, Albania

ODISEA Travel & Tours - Adresa: Blvd. “Bajram Curri”, Pallatet Agimi

AMBASADA BULLGARE - Adresa: Rr. " Skenderbej", Nr. 12

AMBASADA BRITANIKE (ANGLEZE) - Adresa: Rr. " Skenderbej", nr.12, Tirane

OSUMI TRAVEL - Adresa: Blvd. “Zogu I”, Përballë Ministrisë së Drejtësisë

AMBASADA KROATE - Adresa: Rr. "Abdi Toptani" , kulla "Torre Drin", kati 4

AMBASADA SPANJOLLE - Adresa: Rruga Skenderbej 43,Tirana

AMBASADA DANEZE - Adresa: Rr. " Tikolla Tupe", Nr. 1, Kat: 4, Ap. 4

ESE GROUP (ALVAVEL) - Adresa: Rr. "Mine Peza"

AMBASADA RUMUNE - Adresa: Rr. Themistokli Germenji", Nr.7

AMBASADA KINEZE - Adresa: Rr. " Skenderbej ", nr. 57

AR & LO TRAVEL - Adresa: Rruga “Abdyl Frashëri”

AMBASADA HUNGAREZE - Adresa: Rr. " Skenderbej" 16, Tirane

AMBASADA NORVEGJEZE - Adresa: Rr. "Ibrahim Rugova", Nr.5, " Sky Tower"

AMBASADA POLAKE - Adresa: Rr. " Durresit", Nr. 123, Tirane

GLOBAL TRAVEL - Adresa: Rruga e Elbasanit, pranë Ambasadës Amerikane

AMBASADA AUSTRIAKE - Adresa: Rr. " Frederik Shiroka ", Nr.3

AMBASADA FRANCEZE - Adresa: Rr."Skënderbej", nr. 14 - AL - 1000 TIRANË

MERIDIANA TRAVEL TOUR - Adresa: Blvd. “Gjergj Fishta”

AMBASADA MAQEDONASE - Adresa: Rr. " Kavajes", nr. 116, Tirane

AMBASADA EGJIPTIANE - Adresa: Rr. " Skenderbej", nr. 43

ATHS - Adresa: Rr. "Abdyl Frasheri", tek Libri Universitar

AMBASADA E ARABISE SAUDITE - Adresa: Rr. " SKenderbej", Nr. 116, kati 3

HOTEL EKLIPS - Adresa: Rruga "Elbasanit", Km 5, perballe Qendres Tregtare TEG

A.S.G shpk (AVIS) - Adresa: Blvd. "Dëshmorët e Kombit"


AMBASADA E BRAZILIT - Adresa: Rruga "Abdi Toptani", Torre Drin, kati 3

AMBASADA HOLLANDEZE - Adresa: Rr. " Asim Zeneli", Nr.10, Tirane


M.S.C Albania - Adresa: Blvd. "Bajram Curri", ETC, Kati IV, Zyra 4,5,6

Albanian Limousine - Adresa: Rr. "Sulejman Delvina", Zayed Center


TNT - Adresa: Rr. "Mine Peza", Nr. 2

Land Rover Rent For Car - Adresa: Autostrada Tiranë-Durrës

CONCORD TRAVEL & TOURS - Adresa: Blvd. "Deshmoret e Kombit", Kullat Binjake, kulla 2, K. I

AMBASADA TURKE - Adresa: Rr. " Elbasanit", nr.65

AMBASADA E SERBISE - Adresa: Rr. "Donika Kastrioti" 9/1

1 2 3 4 5 6