Cifti i lumtur 2017
ikub#: 1612260142
Eventi më unik dhe më i suksesshmi në këtë industri, i cili është projektuar të mbledhi profesionistët e fushës së organizimit të momenteve më të bukura në jetën e secilit prej nesh.
Panairi “ Çifti i lumtur” lehtëson zgjedhjen , nga A-ja tek Zh-ja, të ditës së madhe të çiftit dhe jo vetëm. Qëllimisht kemi bashkuar më të mirët për ta kthyer gjithë proçesin e zgjedhjes të kënaqshëm dhe më të lehtë.
Ky edicion do të jetë plotë me ngjarje, sfilata dhe aktivitete surprizuese.
Nxito dhe bëhu pjesë e këtij aktiviteti me përmasa kombëtare.
Panairi “ Cifti i Lumtur “ – Të bukurat e jetës fillojnë këtu 
Data e fillimit: 16/02/2017
Data e mbarimit: 19/02/2017
Orari: 10:00
Vendndodhja: Expocity
Evente te tjera Sot
11:00;
BIBLOTEKA KOMBETARE
20:45;
Itali
20:45;
Gjermani
21:30;
Spanje
19:00;
TEATRI KOMBETAR
12:00;
TEATRI EKSPERIMENTAL KUJTIM SPAHIVOGLI
15:00; 21:00;
KINEMA MILLENIUM
15:00; 20:00; 22:15;
Kinema Imperial
19:00; 21:15;
Cineplexx
12:15; 14:45; 15:10; 17:10; 19:30; 21:45;
CINEPLEXX
17:00; 18:30;
Kinema Imperial
15:30;
Kinema Imperial
10:00;
Galeria FAB
12:30; 17:00; 18:00; 22:15;
Kinema Imperial
14:30;
Kinema Millenium
15:30;
Kinema Imperial
20:00;
Tulla Culture Center

Shfleto artikuj te tjere per: PANAIR
Postuar nga: Morava
ikub #:
1612260142
Copyright © 2006 -2017ikub.al shpk, All Rights Reserved