All of a Sudden
ikub#: 1701060049
Karsten, mesa duket ka çdo gjë në vijë. Megjithatë, në qytetin provincial gjerman, një moment dobësie kthehet në një katastrofë. Zhgënjimi shumë shpejt do të ndezë zemërimin, drejtësia fshihet pas hiprokicisë dhe ligësitë zbulohen gradualisht.
 
Titulli origjinal: Auf Einmal
Filmi fillon: 05.01.2017
Zgjatja e filmit: 112 Minuta
Shteti/Viti: DEU/2016
Lloji: Dramë
Aktorë: Sebastian Hülk, Julia Jentsch, Hanns Zischler, Sascha Alexander Gersak, Luise Heyer
Regjisori: Asli Özge
Distributori: MCF MKD
 
 

Data e fillimit: 05/01/2017
Data e mbarimit: 11/01/2017
Orari: 17:00
Vendndodhja: Cineplexx
Evente te tjera Sot
15:00; 17:15; 19:15; 21:00; 21:30; 22:00;
CINEPLEXX
12:30; 15:00; 18:15; 20:00; 21:45;
CINEPLEXX
14:30; 19:10;
KINEMA MILLENIUM
12:00; 16:30; 21:00;
KINEMA MILLENIUM
13:00; 15:00; 17:30; 19:00; 20:00; 21:00; 22:30;
Kinema Imperial
13:00; 15:00; 17:30; 19:00; 20:00; 21:00; 22:30;
Kinema Imperial
10:45; 12:30; 13:00; 15:00; 17:30; 18:00; 20:00; 20:30;
Kinema Imperial
19:00;
KINEMA MILLENIUM
12:30; 13:00; 18:30; 20:00; 21:00; 22:00;
Kinema Imperial
10:30; 11:00; 17:00;
Kinema Imperial
10:00;
Galeria KALO
14:45; 15:00; 17:15; 19:00; 20:15; 21:30;
CINEPLEXX

Shfleto artikuj te tjere per: CINEPLEXX FILM
Postuar nga: Morava
ikub #:
1701060049
Ebuy
Copyright © 2006 -2017ikub.al shpk, All Rights Reserved