Fifty Shades Darker
ikub#: 1702090068
Fifty Shades Darker  ne sallat e Kinema Imperial.
 
Teksa Christian lufton me djajtë brenda tij, Anastasia duhet të përballet me zemërimin dhe lakminë e femrave që kishin vendin e saj më parë. (( + 16 ))
 
Regjia: James Foley
 
Skenari: E.L. James, Niall Leonard
 
Aktore: Dakota Johnson, Jamie Dornan, Max Martini
 
Kohezgjatja: 115 min
 
Kompania: Universal Pictures
Data e fillimit: 09/02/2017
Data e mbarimit: 23/02/2017
Orari: 13:00; 15:00; 17:00; 19:00; 21:00; 20:30; 22:30; 12:30; 17:30; 20:00; 22:00
Vendndodhja: Kinema Imperial
Evente te tjera Sot
11:00; 14:30; 15:15; 16:15; 17:00; 18:00;
CINEPLEXX
21:10;
Kinema Millenium
12:00; 16:50; 19:00;
KINEMA MILLENIUM
10:00;
KINEMA MILLENIUM
18:00;
Kinema Imperial
10:00; 10:45; 11:00; 15:30; 16:50; 17:00; 17:30; 19:00;
Kinema Imperial
13:30; 15:00; 21:10;
Kinema Imperial
11:00; 12:30; 14:45; 15:00;
Kinema Imperial
13:00; 19:15; 20:30; 22:15;
Kinema Imperial
18:45; 20:30;
CINEPLEXX
16:45; 19:00;
Cineplexx
14:45; 15:00; 17:15; 19:00; 20:15; 21:30;
CINEPLEXX

Shfleto artikuj te tjere per: FILMA KINEMA IMPERIAL
Postuar nga: Morava
ikub #:
1702090068
Copyright © 2006 -2017ikub.al shpk, All Rights Reserved