Fifty Shades Darker
ikub#: 1702090073

Fifty Shades Darker ne sallen e Kinema Millenium.

Teksa Christian lufton me djajtë brenda tij, Anastasia duhet të përballet me zemërimin dhe lakminë e femrave që kishin vendin e saj më parë. (( + 16 ))
 
Regjia: James Foley
 
Skenari: E.L. James, Niall Leonard
 
Aktore: Dakota Johnson, Jamie Dornan, Max Martini
 
Kohezgjatja: 115 min
 
Kompania: Universal Pictures
Data e fillimit: 09/02/2017
Data e mbarimit: 23/02/2017
Orari: 12:30; 14:30; 17:15; 19:00; 21:10
Vendndodhja: Kinema Millenium
Evente te tjera Sot
19:00;
TEATRI KOMBETAR
10:00;
Galeria FAB
19:45; 22:00;
CINEPLEXX
17:30; 20:15;
CINEPLEXX, filma
10:00;
KINEMA MILLENIUM
10:30;
Kinema Imperial
10:00;
MUZEU HISTORIK KOMBETAR
11:30; 14:00; 16:30; 19:00; 21:20;
KINEMA MILLENIUM
10:00;
KINEMA MILLENIUM
12:15; 12:30; 13:00; 15:00; 15:30; 17:30; 18:00; 20:00; 20:30; 21:00; 22:15; 22:45;
Kinema Imperial
11:00; 17:00; 10:30; 15:00;
Kinema Imperial
12:30; 15:45; 18:15;
CINEPLEXX
14:45; 15:00; 17:15; 19:00; 20:15; 21:30;
CINEPLEXX

Shfleto artikuj te tjere per: FILMA KINEMA MILLENIUM
Postuar nga: Morava
ikub #:
1702090073
Ebuy
Copyright © 2006 -2017ikub.al shpk, All Rights Reserved