The Lego Batman Movie
ikub#: 1702090043
The Lego Batman Movie ne sallat e Kinema Imperial
 
Bruce Wayne duhet të përballet me dy sfida: kriminelët në Gotham City dhe përgjegjësinë e rritjes së një fëmijë. 
 
Regjia: Chris McKay
 
Skenari: Seth Grahame-Smith, Chris McKenna
 
Aktore: Ralph Fiennes, Jenny Slate, Rosario Dawson
 
Kohezgjatja: 90 min
 
Kompania: Animal Logic, DC Entertainment
Data e fillimit: 09/02/2017
Data e mbarimit: 23/02/2017
Orari: 11:00; 15:30; 10:00
Vendndodhja: Kinema Imperial
Evente te tjera Sot
09:00;
KinoKlub Tirana
23:00;
Folie Terrace
19:30;
DESTIL Albania
15:00; 17:15; 19:15; 21:00; 21:30; 22:00;
CINEPLEXX
12:30; 15:00; 18:15; 20:00; 21:45;
CINEPLEXX
14:30; 19:10;
KINEMA MILLENIUM
12:00; 16:30; 21:00;
KINEMA MILLENIUM
13:00; 15:00; 17:30; 19:00; 20:00; 21:00; 22:30;
Kinema Imperial
13:00; 15:00; 17:30; 19:00; 20:00; 21:00; 22:30;
Kinema Imperial
10:45; 12:30; 13:00; 15:00; 17:30; 18:00; 20:00; 20:30;
Kinema Imperial
16:30;
Dhoma e Tregtise dhe Industrise Tirane
19:00;
KINEMA MILLENIUM
12:30; 13:00; 18:30; 20:00; 21:00; 22:00;
Kinema Imperial
10:30; 11:00; 17:00;
Kinema Imperial
10:00;
Galeria KALO
14:45; 15:00; 17:15; 19:00; 20:15; 21:30;
CINEPLEXX


loading...

Shfleto artikuj te tjere per: FILMA KINEMA IMPERIAL
Postuar nga: Morava
ikub #:
1702090043
Ebuy
Copyright © 2006 -2017ikub.al shpk, All Rights Reserved