The Lego Batman Movie
ikub#: 1702090048

The Lego Batman Movie ne sallen e Kinema Millenium.

Bruce Wayne duhet të përballet me dy sfida: kriminelët në Gotham City dhe përgjegjësinë e rritjes së një fëmijë. 
 
Regjia: Chris McKay
 
Skenari: Seth Grahame-Smith, Chris McKenna
 
Aktore: Ralph Fiennes, Jenny Slate, Rosario Dawson
 
Kohezgjatja: 90 min
 
Kompania: Animal Logic, DC Entertainment

 

Data e fillimit: 09/02/2017
Data e mbarimit: 23/02/2017
Orari: 11:00
Vendndodhja: Kinema Millenium
Evente te tjera Sot
23:00;
AMSTERDAM NIGHT CLUB
20:45;
Spanje
20:45;
Portugali
10:00;
Galeria FAB
17:30; 19:15; 21:15;
Cineplexx
15:15; 17:15; 19:45; 22:00;
Cineplexx
12:30; 17:00; 18:00; 22:15;
Kinema Imperial
20:00;
Kinema Imperial
17:00; 19:30; 21:45;
Cineplexx,filma
14:30;
Kinema Millenium
15:30;
Kinema Imperial
11:00;
Teatri Metropol
20:00;
Tulla Culture Center
12:30; 14:30; 17:15; 19:00; 21:10;
Kinema Millenium
12:30; 13:00; 15:00; 17:00; 17:30; 19:00; 20:00; 20:30; 21:00; 22:00; 22:30;
Kinema Imperial
11:00;
Kinema Millenium
10:00; 11:00; 15:30;
Kinema Imperial

Shfleto artikuj te tjere per: FILMA KINEMA MILLENIUM
Postuar nga: Morava
ikub #:
1702090048
Copyright © 2006 -2017ikub.al shpk, All Rights Reserved