Lulet e Dimrit
ikub#: 1702150088

“Lulet e dimrit” është një performancë baleti që vjen në datat 17-19 në skenën “Shekspir” të Qendrës Kulturore Tirana (Teatri Metropol). Është një shfaqje ku ndërrthuret kërcimi me projeksionin. Dy artistët Roberto Nuha dhe Rosella Pelliciotti do të performojnë koreografinë e tyre nën kompozimin e Bledi Borakut dhe Mardit Lleshit.

Data e fillimit: 17/02/2017
Data e mbarimit: 19/02/2017
Orari: 18:00
Vendndodhja: Teatri Metropol
Evente te tjera Sot
23:00;
AMSTERDAM NIGHT CLUB
20:45;
Spanje
20:45;
Portugali
10:00;
Galeria FAB
17:30; 19:15; 21:15;
Cineplexx
15:15; 17:15; 19:45; 22:00;
Cineplexx
12:30; 17:00; 18:00; 22:15;
Kinema Imperial
20:00;
Kinema Imperial
17:00; 19:30; 21:45;
Cineplexx,filma
14:30;
Kinema Millenium
15:30;
Kinema Imperial
11:00;
Teatri Metropol
20:00;
Tulla Culture Center
12:30; 14:30; 17:15; 19:00; 21:10;
Kinema Millenium
12:30; 13:00; 15:00; 17:00; 17:30; 19:00; 20:00; 20:30; 21:00; 22:00; 22:30;
Kinema Imperial
11:00;
Kinema Millenium
10:00; 11:00; 15:30;
Kinema Imperial

Shfleto artikuj te tjere per: TEATER
Postuar nga: Morava
ikub #:
1702150088
Copyright © 2006 -2017ikub.al shpk, All Rights Reserved