Njeqind Fustanet
ikub#: 1702150054

Uanda Petronski është një adoleshente e vetmuar që dëshiron të behet shoqe me bashkëmoshataret. Familja e saj ka emigruar nga Polinia në vitin 1930 në një qytet të vogël amerikan dhe kësisoj përshtatja në shoqëri nuk ështe aq e thjeshtë. Disa nga shoqet e saj të klasës e vënë vazhdimisht në lojë, e përbuznin për fustanin e saj te vetëm dhe prejardhjen e saj, por Madi një vajzë tjeter në klasën e saj, kupton që kjo nuk ishte sjellja e duhur me Uandën. Cdo ditë vajzat e pyesin Uandën se sa fustane ka në shtëpi dhe ajo përgjigjet “ njëqind”. Vajzat qeshin dhe e tallin. Ky ngacmim filloi të bëhej edhe më i bezdishëm dhe i vazhdueshëm për të, derisa ajo një ditë vendos të mos shkojë më në shkollë. Madi ndihet fajtore për këtë gjë dhe ajo kuptoi që ishte po aq bashkëfajtore sa edhe shoqet e tjera të klasës me Unadën, sepse nuk ka reaguar kundër padrejtësisë që ka dëshmuar cdo ditë. Ajo vendos t”i shkojë Uandës në shtëpi. Atje përballet me një gjetje të çuditshme. Në murin e dhomës së Uandës ishin varur 100 fustane te vizatuara me dashuri dedikuar secilës prej shoqeve të saj të klasës, pavarësisht nga sjellja e tyre.

Data e fillimit: 17/02/2017
Data e mbarimit: 24/02/2017
Orari: 11:00
Vendndodhja: Teatri Metropol
Evente te tjera Sot
11:00; 14:30; 15:15; 16:15; 17:00; 18:00;
CINEPLEXX
16:10; 18:30; 20:30;
CINEPLEXX
16:30;
CINEPLEXX
17:15; 19:15; 21:15;
CINEPLEXX
15:00; 17:30; 20:00; 21:00;
CINEPLEXX
22:00;
Cineplexx
21:10;
Kinema Millenium
12:00; 16:50; 19:00;
KINEMA MILLENIUM
10:00;
KINEMA MILLENIUM
18:00;
Kinema Imperial
10:00; 10:45; 11:00; 15:30; 16:50; 17:00; 17:30; 19:00;
Kinema Imperial
13:30; 15:00; 21:10;
Kinema Imperial
11:00; 12:30; 14:45; 15:00;
Kinema Imperial
13:00; 19:15; 20:30; 22:15;
Kinema Imperial
18:45; 20:30;
CINEPLEXX
15:15;
Cineplexx
16:45; 19:00;
Cineplexx
15:45;
Cineplexx,filma
14:45; 15:00; 17:15; 19:00; 20:15; 21:30;
CINEPLEXX

Shfleto artikuj te tjere per: TEATER
Postuar nga: Morava
ikub #:
1702150054
Copyright © 2006 -2017ikub.al shpk, All Rights Reserved