PlayUK - Festivali i filmit britanik
ikub#: 1702150061

Na u bashkoni tek PlayUK, një festival filmi unik. Nga 16 deri në 19 Shkurti, audienca nga gjashtë qytete të Ballkanit Perëndimor do të shikojnë dhjetë filma premierë nga autorët britanikë, të cilët janë duke marrë shumë vëmendje në festivalet më të fundit bashkëkohore.
Me hapjen e festivalit me filmin T2 Trainspotting, pasionantë të filmit do të përjetojnë filmat dhe dokumentarët më të fundit bashkëkohorë britanikë gjatë katër ditëve.
Biletat mund t'i merrni pranë Kinema Imperial (Pallatet Agimi). Nxitoni për të mos humbur disa nga kryeveprat e regjisë britanike.
Shikoni programin e festivalit: http://www.britishcouncil.al/PlayUK

Data e fillimit: 16/02/2017
Data e mbarimit: 19/02/2017
Orari: 20:00
Vendndodhja: Kinema Imperial
Evente te tjera Sot
21:00;
Dada Tirana
23:00;
Cinco Cavalli Club
21:00;
DESTIL ALBANIA
15:30; 17:30; 20:15; 21:00; 21:45;
CINEPLEXX
17:15;
CINEPLEXX
18:45; 21:15;
CINEPLEXX
19:00; 21:00;
KINEMA MILLENIUM
13:00; 15:30; 20:00; 20:30; 22:00;
Kinema Imperial
13:45; 16:30; 19:15; 20:45; 22:00;
CINEPLEXX
15:00; 19:00; 21:20;
KINEMA MILLENIUM
12:30; 13:30; 15:30; 20:00; 20:30;
Kinema Imperial
12:30; 13:00; 20:00; 20:30; 21:00;
Kinema Imperial
10:00;
Galeria KALO
14:45; 15:00; 17:15; 19:00; 20:15; 21:30;
CINEPLEXX

Shfleto artikuj te tjere per: FESTIVALI I FILMIT
Postuar nga: Morava
ikub #:
1702150061
Ebuy
Copyright © 2006 -2017ikub.al shpk, All Rights Reserved