First Fight
ikub#: 1702160074
Një mësues miqësor anglishteje akuzohet nga kolegu i tij se kërkon ta largoje nga puna dhe sfidohet në një ndeshje me grushta pas mësimit.
 
Regjia: Richie Keen
 
Skenari: Van Robichaux
 
Aktore: Christina Hendricks, JoAnna Garcia Swisher, Jillian Bell
 
Kohezgjatja: 93 min
 
Kompania: New Line Cinema
Data e fillimit: 16/02/2017
Data e mbarimit: 02/03/2017
Orari: 18:00; 22:15; 17:00; 12:30
Vendndodhja: Kinema Imperial
Evente te tjera Sot
11:00;
BIBLOTEKA KOMBETARE
20:45;
Itali
20:45;
Gjermani
21:30;
Spanje
19:00;
TEATRI KOMBETAR
12:00;
TEATRI EKSPERIMENTAL KUJTIM SPAHIVOGLI
15:00; 21:00;
KINEMA MILLENIUM
15:00; 20:00; 22:15;
Kinema Imperial
19:00; 21:15;
Cineplexx
12:15; 14:45; 15:10; 17:10; 19:30; 21:45;
CINEPLEXX
17:00; 18:30;
Kinema Imperial
15:30;
Kinema Imperial
10:00;
Galeria FAB
12:30; 17:00; 18:00; 22:15;
Kinema Imperial
14:30;
Kinema Millenium
15:30;
Kinema Imperial
20:00;
Tulla Culture Center

Shfleto artikuj te tjere per: KINEMA IMPERIAL
Postuar nga: Morava
ikub #:
1702160074
Copyright © 2006 -2017ikub.al shpk, All Rights Reserved