Nje zjarrfikes ne oborrin e mbretit ose kanarin blu
ikub#: 1702160105

"Nje zjarrfikes ne oborrin e teatrit ose kanarina blu" nga Stefan Çapaliku me datat 16,17,18 dhe 19 shkurt 2017 ne ora 19:00 ne Teatrin "Migjeni" . Mos e humbisni , do të ndiqni një TEATER TOTAL !

 
Data e fillimit: 16/02/2017
Data e mbarimit: 19/02/2017
Orari: 19:00
Vendndodhja: TEATRI MIGJENI
Evente te tjera Sot
15:00; 17:15; 19:15; 21:00; 21:30; 22:00;
CINEPLEXX
12:30; 15:00; 18:15; 20:00; 21:45;
CINEPLEXX
14:30; 19:10;
KINEMA MILLENIUM
12:00; 16:30; 21:00;
KINEMA MILLENIUM
13:00; 15:00; 17:30; 19:00; 20:00; 21:00; 22:30;
Kinema Imperial
13:00; 15:00; 17:30; 19:00; 20:00; 21:00; 22:30;
Kinema Imperial
10:45; 12:30; 13:00; 15:00; 17:30; 18:00; 20:00; 20:30;
Kinema Imperial
19:00;
KINEMA MILLENIUM
12:30; 13:00; 18:30; 20:00; 21:00; 22:00;
Kinema Imperial
10:30; 11:00; 17:00;
Kinema Imperial
10:00;
Galeria KALO
14:45; 15:00; 17:15; 19:00; 20:15; 21:30;
CINEPLEXX

Shfleto artikuj te tjere per: TEATER
Postuar nga: Morava
ikub #:
1702160105
Ebuy
Copyright © 2006 -2017ikub.al shpk, All Rights Reserved